Велинград - online - Годишен концерт на школата на “Импулс” в Ракитово 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Годишен концерт на школата на “Импулс” в Ракитово
Публикувано 2011-06-14 07:43:11 от темпо

Клуб за спортни танци “Импулс”, читалище “Будилник” и формация “Будилник” представиха своя годишен концерт на 3 юни в Ракитово. Под ръководството на треньорката Мая Кондарева “Импулс” работи вече 9 години в общината и плодовете на положения от децата труд се видяха на сцената на читалището.

В концерта се представи най-младата школа в Ракитово, която през годината участва с успех на първото си състезание в София. Фурор предизвика изпъленението на най-малките танцьорки Сияна и Надя, на които партнираха батковци от клуба. “Старшите” Пепи Баева, Мария Ангелова и Валентин Иванов изненадаха дори Мая Кондарева със специално подготвения от самите тях танц, в който вложиха много въображение и мистика. Прекрасно изиграха своите танци децата от школата в Дорково, а концертът показа чудесната симбиоза между малките кавалери от Дорково и малките дами от Ракитово - новосформираните двойки вече се доказват и на състезания у нас и в чужбина. Гордост за клуба отново бе малкият Наско, който въпреки болестта на Даун, показа напредък с научени нови танцови стъпки. Концертът бе прощален за възпитаничката на “Имуплс” Александрина Козова от Ракитово, която се разделя с успешната си танцова кариера в името на студентството.
Поздрав към участниците в концерта бяха изпълненията на техните връстници от музикалните школи “Дъга” - Ракитово и “Звънче” - Велинград. Най-голямата и хубава изненада дойде от кмета на Ракитово Емилия Еленкова - огромна торта с красив надпис, с която веднага след концерта всички се почерпиха и ще запазят вкусен спомен от жеста на г-жа Еленкова.
“Още веднъж благодаря за труда на децата, за съпричастието на техните родители, за съдействието на Община Ракитово и на читалище “Будилник”, каза след събитието Мая Кондарева.
А тази седмица, на 17 юни (петък) в салона на читалище “Отец Паисий” във Велинград ще видим годишния концерт на велинградските двойки на КСТ “Импулс”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола