Велинград - online - Седмичен обектив 09.12.2002 г. 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: Седмичен обектив 09.12.2002 г.
Публикувано 2002-12-09 17:44:23 от Темпо

БОЛНИ Расте броя на болните с пневмонии във Велинград, които са често усложнение след прекаран грип. Броят на приетите в Детско отделение надхвърля 60, което наложи за децата да се ползват Неврологично и Инфекциозно отделение. Грипна епидемия във Велинград не е обявена.

НИКУЛДЕН Над половин тон пъстърва от развъдника на Сдружението на ловците и риболовците във Велинград бе продадена за празника. Опашки от клиенти се извиха и в рибните магазини. Тази година нямаше голямо “празнично” завишаване на цените на рибата.

ПРАЗНИК На 3 декември членовете на Съюза на инвалидите във Велинград отбелязаха своя международен празник. Тържеството се състоя в столовата на СОУ “Св. св. Кирил и Методий”. Прочетено бе обръщение към велинградската общественост, което публикуваме на стр. 4.

КОНКУРС Станаха известни победителите в литературния конкурс, организиран от БСП по повод 100 години организирано социалистическо движение в Чепинския край. Аврам Жерев спечели първата награда за документалния разказ “Всичко за хората”, а Димитър Къдреев за стихотворението “На партията”. Председателят на БСП Тома Пачалов ги награди с книгата на президента Георги Първанов “Преди и след 10 ноември”.

КМЕТОВЕ Кметът д-р Дафов бе гост на представянето на книгата на московския кмет Юрий Лужков на 9 декември в столицата. Поканата към велинградския кмет бе от страна на софийския му колега Стефан Софиянски.

ДРАГИНОВО Драгиновското читалище “Методи Драгинов” е сред спечелите от проект “Помощ за библиотеките” към Националния дом на книгата. Читалището получава 700 лева за попълване на библиотечния си фонд с българска художествена литература и издания за деца.

БАЗАР Община Велинград стяга Коледно-новогодишен базар на площад “Фонтаните”. Търговците могат да ползват маси от 20 декември 2002 г. до 10 януари 2003 г. Цените са по утвърдените тарифи, а молби се подават в деловодството на общината.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай