Велинград - online - JA обяви Л. Кьосова за “Учител на годината” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

JA обяви Л. Кьосова за “Учител на годината”
Публикувано 2011-06-14 08:22:58 от темпо

Младежкият бизнес форум “Изгряващи звезди”, организиран от програма Джуниър Ачийвмънт (JA) за ученици и студенти, разработващи компании като част от обучението си по предприемачество, тази година се проведе на 6 юни в столичния хотел “Кемпински Зографски”. Сред гостите на събитието бяха столичният кмет Йорданка Фандъкова, заместник-министърът на образованието Милена Дамянова, американският посланик Джеймс Уорлик и др.

Младежите се състезаваха за престижни призове в категориите за ученическа и студентска компания. Двете нови ученически компании от СОУ “Васил Левски” - Велинград “In Tour Bulgaria” и “Bulgarian Junior Discoverers” представиха убедително своите идеи, културно-историческото богатство и туристическия потенциал на Чепинския край. Учениците от “In Tour Bulgaria” впечатлиха журито и получиха награда за най-добър щанд сред още 40 ученически компании от цялата страна.
Ръководителят на ученическата компания госпожа Людмила Кьосова получи приза “Учител на годината 2011” на Джуниър Ачийвмънт. Това е поредно признание за дългогодишната й работа по програмата и множеството успехи на нейните възпитаници от СОУ “В. Левски” в областта на предприемачеството.
Тази година първо място сред ученическите компании спечели Професионалната гимназия по хранителни технологии в Пловдив с предложение за рециклиране на стари хавлии за направа на плюшени играчки, а сред студентските компании СУ “Св. Кл. Охридски” с разработка на мобилни приложения за смартфони.
Петя Норова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай