Велинград - online - Още три села ще имат нови ВиК-мрежи и съоръжения 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Още три села ще имат нови ВиК-мрежи и съоръжения
Публикувано 2011-06-21 09:12:08 от темпо

На 16 юни 2011 г. в София кметът на община Велинград Иван Лебанов подписа договор с Държавен фонд ”Земеделие” за финансирането на проект ”Строителство, реконструкция и рехабилитация на В и К-мрежа и съоръжения в селата Биркова, Враненци и Горна Дъбева” по Програмата за развитие на селските райони.

След започналото изпълнение на водопроводните съоръжения в Грашево кметът се ангажира да бъдат решени и проблемите с водоснабдяването на трите села Враненци, Биркова и Горна Дъбева. “Не може през 21 век жителите в селата от общината да нямат нормални човешки условия за живот и да не могат да пият чиста вода, затова усилията ни са насочени именно към разработването на такива проекти, които да облекчат битието и живота на родопчани”, коментира Иван Лебанов.
Общата стойност на проекта е 3 948 000 лева и включва: реконструкция на съществуващ довеждащ водопровод от водохващане с. Чолакова до с. Биркова; изграждане на нов водопровод от с. Биркова до водоем с. Враненци; изграждане на нов водопровод от водоем в с. Враненци до водоем в с. Горна Дъбева; резервоар 80 куб. м в с. Враненци; реконструкция на съществуващ довеждащ водопровод от резервоар до с. Биркова и реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа на с. Биркова; реконструкция на съществуващ довеждащ водопровод от резервоар до с. Враненци и реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа на с. Враненци; реконструкция на съществуващ довеждащ водопровод от резервоар до с. Горна Дъбева и реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа на с. Горна Дъбева. Проектът ще се изпълнява за срок от 2 години.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола