Велинград - online - Хубава работа, ама българска 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Хубава работа, ама българска
Публикувано 2011-06-21 09:13:05 от темпо

Преди няма и месец на улица “Тошо Стайков” откъм парка на Лятното кино бе направен чудесен нов тротоар. Велинградчани с право хвалеха майсторите, които работят по проекта за парковете, защото те не просто наредиха плочки, а спазиха технологията от “а” до “я” и резултатът наистина бе впечатляващ.

В средата на отминалата седмица от хубавия тротоар нищо не остана - разкопаха го заради поредния кабел. Кабелът се полага от “ЕНВ-България”, а община Велинград, чиято собственост е тротоарът, е разрешила мероприятието.
От ръководството на “ЕВН-България” във Велинград се извиниха, че съзнават причиненото неудобство, но целта е да се подобри ел. захранването по улицата и в района, а това може да стане само чрез полагане на въпросния подземен кабел. Водили са разговори с фирмата-изпълнител на проекта за парковете и са постигнали споразумение отново те да направят тротоара. Ще положат и усилия да приключат работа по възможно най-бързия начин и всичко да е готово до 1 юли. От своя страна кметът Иван Лебанов съобщи, че ремонтът на наскоро изградения по проекта за парковете тротоар ще бъде заплатен изцяло от “ЕВН-България”.
На практика буквата на закона е спазена, но възмущението на велинградчани при гледката на разкопания тротоар бе голямо. “Напишете с най-големите букви, че така не може!”, дойде в редакцията пенсионерка от квартала. Друг наш читател поиска да знае защо кабелът не е прокаран по съседния тротоар, в който и без това скоро не са влагани средства. Трети обобщи: “Хубава работа, ама българска!” и с това май каза всичко за нашата родна действителност и за начина, по който се работи в България.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води