Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.06.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.06.11
Публикувано 2011-06-21 09:16:58 от темпо

СЕДМОКЛАСНИЦИ 29 юни е срокът за второто класиране на учениците, кандидатстващи след седми клас. За Велинград тази година “училището-гнездо”, където могат да се правят справки за класирането, е СОУ “Св. св. Кирил и Методий”.


СТАДИОН Община Ракитово обяви цените, по които ще отдава под наем стадион “9-ти септември”. По решение на Общинския съвет наемната цена за провеждане на тренировка ще бъде 100 лева, а за футболен мач - 200 лева.

КОНЦЕРТ Дамската група за популярни песни “Велина” към читалище “Отец Паисий” кани почитателите си на концерт по случай своя 10-ти рожден ден. Концертът ще се състои на 22 юни 2011 г. (сряда) от 18.30 часа в салона на читалището в кв. Лъджене.

ТЕАТРИ Благоевградският театър гостува на велинградска сцена на 13 юни с пиесата “Гласовете ви чувам” по известния роман на Димитър Талев. А на 28 юни отново ще имаме шанса да видим Стоянка Мутафова в комедията със знаково име “Шедьовър”.

ГАЛЕРИЯ Започна подготовката на каталога, който ще събере всички картини от фонда на велинградската Художествена галерия. Подобен каталог се прави за първи път с идеята луксозното издание да презентира и рекламира богатствата на общинската галерия.

ОНЛАЙН До 22 юни включително продължава онлайн гласуването за най-добър модел на сайта на “Триумф”, в което можем да подкрепим модела на родената в Ракитово и спечелила конкурса в България млада дизайнерка Евелина Гелина. Двама от гласувалите онлайн от България ще бъдат избрани да присъстват на световния финал на 6 юли в Берлин, като “Триумф” ще поеме разноските им. Гласувайте за модела на Евелина Гелина на сайта www.triumph-inspiration-award.com.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води