Велинград - online - Първи медали за плувните клубове 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Първи медали за плувните клубове
Публикувано 2011-06-28 08:52:34 от темпо

На 18 и 19 юни в град Сандански се проведе Държавното първенство по плуване “Златна Рибка” за 9 и 10-годишни момичета и момчета. Това е първото от поредицата предстоящи състезания на плувците на 50-метров басейн. Състезанията бяха открити от генералния секретар на Българска федерация плувни спортове олимпийската шампионка Таня Богомилова. Участваха рекорден брой състезатели - 470 от 40 плувни клуба.

Плувен клуб “Чепинец” се включи в надпреварата с 8 момчета и 5 момичета, като за всички тях това беше първо участие в държавно първенство. Отлично се представи Емилиян Деспотски, който спечели бронзов медал на 50 м бруст. В щафетните плувания 4х50 м свободен стил и 4х50 м смесена момчетата в състав Димитър Балтаков, Йордан Шуманов, Емилиян Деспотски и Никола Кривулев са осми. В индивидуалните дисциплини добре се представиха още Заварин Балтаджиев, Иван Синапов, Стефан Сестримски и Христо Маргаритов.
При момичетата от ПК “Чепинец” Василена Белева и София Игнатова са между първите 16 на 50 м гръб.М ного добре се класираха и Христине Стоилова на 50 м бътерфлай и Стефани Евтимова и Теодора Чаушева на 50 м гръб. Щафетните отбори при момичетата в състав Христине Стоилова, София Игнатова, Стефани Евтимова и Василена Белева са на 8 място.
В отборното класиране момчетата на ПК “Чепинец” са на 9 място, а момичетата на 16 място. В комплексното класиране клубът е на 14 място.
ПК “Белмекен” участва с 4 момчета и 4 момичета. Радина Попова спечели убедително златния медал на 50 м. свободен стил. В дисциплината участваха 160 момичета. На 50 м. бруст Радина се класира на четвърто място. Елена Папазова се класира осма на 50 м. бътерфлай. Много добре се представиха и Мартина Трендафилова и Лидия Нанова. При момчетата Тодор Ефтимов плува много добре и се класира 18-ти на 50 м. св. стил в конкуренция с 212 момчета. Добре се представиха и останалите от отбора Александър Николчев, Борислав Кадреев и Христо Георгиев. Клубът благодари на общината за осигурения транспорт за състезанието.
На 25 и 26 юни в Сандански се проведе ДЛОП по плуване на 50-метров басейн “Весел делфин” за деца до 11 год. Участие взеха над 280 плувци от 35 плувни клуба. ПК “Белмекен” участва с двама състезатели, които се представиха отлично. Шампионката от зимното първенство Гергана Паскова спечели 2 бронзови медала - на 100 м свободен стил и 100 м. бътерфлай и 4-то и 6-то място на 50 м. бътерфлай и 50 м. св. стил . Ангел Йовчев спечели бронзовия медал на 50 м. свободен стил и се класира 5-ти на 100 и 200 м. св. стил.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай