Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.06.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.06.11
Публикувано 2011-06-28 09:33:25 от темпо

ИЗКОПАЕМИ Министерството на икономиката откри производство по предоставяне на разрешение за търсене и проучване на метални полезни изкопаеми в площта “Златарица” на територията на общините Велинград и Белица. Процедурата е по за Закона за подземните богатства.


ЖИВОТНОВЪДСТВО На 29 юни от 10 часа в хотел “Аура” във Велинград ще се проведе българо-холански семинар по проблеми на производството и изкупуването на мляко, квотите и помощите за земеделските производители. Семинарът се организира от Министерството на земеделието и службите му по места, а лектор ще бъде холандски експерт по управление на млечните квоти и оптимизиране работата в животновъдните ферми.

ХРАНИ Община Велинград обяви тазгодишната обществена поръчка за периодична доставка на хранителни продукти за детските и социални заведения. Срокът на поръчката е 12 месеца, а прогнозната стойност 418 580 лева без ДДС. Откритият конкурс за избор на изпълнител е насрочен за 16 август 2011 г.

СЕСИЯ 39 точки съдържа дневният ред за редовната сесия на Общински съвет - Велинград. Вместо в четвъртък, заседанието ще се проведе на 29 юни, сряда, от 9.30 часа.

СЪРНИЦА Кметът на Сърница М. Карамолла покани на среща на 21 юни представители на ДГС “Селище”, ДЛС “Чепино” и местното Ловно-рибарското дружество. Цел на срещата бе да се набележат мерки за недопускане на щети по селскостопанската продукция, причинени от дивеч.

РИБА Пловдивска фирма спечели 491 615 лева по проект от Оперативната програма за развитие на сектор “Рибарство”. Тя ще изгради ферма за производство на бяла риба и шаран в язовир “Батак”. Общата инвестиция е 819 359 лева, фермата ще е на площ от 100 дка с 22 садки, а годишно ще се отглеждат 80 тона бяла риба и 38 тона шаран.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай