Велинград - online - Нов клиентски център, нови цени на тока 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Нов клиентски център, нови цени на тока
Публикувано 2011-07-05 08:39:31 от темпо

На 27 юни - ден преди поредното решение за поредното вдигане на цените на тока, новият Клиентски център на ЕВН във Велинград бе открит с пожелания за... по-ниски цени на тока. Движението по ул. “Лиляна Димитрова” временно бе спряно, за да бъде прерязана лентата на новия център, в който клиентите на дружеството ще получават услуга “на едно гише”. Заплащането на сметките за тока остава в пощата, а в центъра ще се приемат молби за ново присъединяване към мрежата, жалби, ще се правят проверки на сметка и електромер и др.

За откриването във Велинград дойде председателят на Управителния съвет на ЕВН Волфганг Хумер, който подчерта, че строената през 1973 г. сграда е реновирана за 3 месеца с 350 000 лева и е пример за енергийна ефективност с топлоизолирани прозорци, изолация на фасадата, топла вода от слънцето, климатизирани стаи и увеличение на използваемата площ от 300 на 800 кв.м.
Усилията на ЕВН да модернизира клиентския център и да предложи по-високо качество на услугите бяха приветствани от зам.-областния управител Ваня Минкова. Кметът на Община Велинград Иван Лебанов оцени, че от неугледна сградата е станала една от най-добрите в курорта, а председателят на Общински съвет - Ракитово Георги Попчев благодари за инвестициите на ЕВН в подмяна на ел. мрежа и стълбове в Ракитово. Красимир Найденов от Агенцията за енергийна ефективност каза, че е силен пример как един търговец на енергия като ЕВН показва как да се пести енергия.
За новия клиентски център отец Иван отслужи водосвет, а при традиционното прерязване на лентата бе поставен рекорд - с 5 ножици петима от официалните гости извършиха ритуала.
Елена Баева

Клиентите могат сами да отчетат електромерите си към 1 юли 2011 г.
Във връзка с обявените от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране нови цени на електроенергията, влизащи в сила от 1 юли 2011 г., ‘’ЕВН България Електроснабдяване’’ АД напомня, че битовите и малките стопански клиенти на дружеството имат възможност да отчетат сами показанията на електромерите си на 1 юли 2011 г. и да ги представят в съответния Клиентски Енергоцентър (КЕЦ) най-късно до 7 юли 2011 г. Декларации и повече информация - в КЕЦ Велинград.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води