Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 12.07.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 25
· Ветераните защитиха честта на велинградската плувна школа
· „Чепинец” с четвърта поредна победа
· ФК ”Чепинец” отново само с детски отбор и без юноши!
Wednesday, September 19
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 181.09.18
· Ще има ли достатъчно дърва за огрев?
· Учебната година започва нормално и с повече първокласници
· Единна Европа може да се справи с всички проблеми
· Дипломати проведоха работна среща във Велинград
· ВОМР с подкрепата на ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „Развитие на човешките ресурси” 2014 –
· Започват обществените поръчки за ремонт на ул. „Тошо Стайков“ и „Вела Пеева“
· Общината осъдена да плати 29 990 лева на адвокат на “Еkо Титан”
· В Грашево Цв. Цветанов обеща ремонт на пътя
· Кметът предлага солидарен фонд за лечение
· Изхвърлят ли се отпадъци в уж закритото сметище?
· Нерегламентираните сметища – омагьосан кръг без изход
· Със 72 500 лева ще информират по проекта за инсталации за боклука
· Почти половината учители ще се пенсионират в близките 10 години
· Малки обяви: 18.09.18
· Бирково
· Добър пример от община Сливен

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 12.07.11
Публикувано 2011-07-12 10:36:40 от темпо

ПЪТ Областно пътно управление - Пазарджик съобщи, че започва почистване на храстите и растителността по пътя Белово - Юндола. Ще бъде поставена и пътна маркировка, тъй като от 1 август това ще е един от обходните маршрути за Велинград във връзка със затварянето на дефилето към Варвара за ремонт.


ПРАЗНИК С тридневни тържества от 5 до 7 юли Ракитово отбеляза своя празник, който се чества в деня на Света Неделя - 7 юли. Звезда на тазгодишната програма стана певецът Крум, който бе буквално нападнат от почитателки в тийнейджърска възраст. Тримата тенори и богатата програма от местни състави плюс пищна заря, осигурени от общината, ознаменуваха празника, на който званието “Почетен гражданин на Ракитово” получиха Надка Цигова и Йохан Сестримски.

КНСБ На 8 юли на Търговската улица във Велинград КНСБ разпъна шатрата, в която в цялата страна събира подписка по националната кампания “Правата на всеки са права на всички” в защита на трудовите права на работещите. Интересът към подписката във Велинград е по-малък в сравнение с Пещера, споделиха организаторите. Те раздаваха и информационни материали, популяризирайки тел. 02 4010630, на който всеки може да подаде сигнал за нарушени трудови права.

БЧК Българският червен кръст започва раздаването на хранителни продукти на социално слаби граждани, които получават енергийни помощи. В пунктовете на БЧК от 11 до 29 юли те ще получат пакет, включващ 5 кг ориз, 1 кг грис, 1.5 кг спагети, 1.7 кг лозови сърми, 1.5 кг вафли и 0.420 кг нишесте. Пунктът във Велинград е до Общинския детски комплекс.

НАГРАДИ Седем полицаи от РПУ - Велинград бяха наградени с благодарност от директора на Областната полиция по случай професионалния празник 5 юли. С благодарност и допълнителен отпуск главният секретар на МВР Калин Георгиев награди и пожарникаря инспектор Бойко Гьошев.

ДОКУМЕНТИ Жителите на Община Ракитово могат да сменят личните си документи на място. Хората с документи, чийто срок изтича през 2011 г., ще бъдат обслужени от мобилна група на МВР - Пазарджик. Желаещите да ползват улеснението трябва да се запишат в Звеното за административно обслужване в общината.

ПРОЕКТ На 6 и 7 юли в хотел “Олимп” във Велинград се проведе четвъртата работна среща по проекта “RURALAND” с участието на областния управител Дончо Баксанов. В проекта си партнират 8 държави от ЕС, които обменят опит за развитието на селските райони. Една от тях е използването на местните термални ресурси и затова за гостите бе предвидено посещение в ОУ “Христо Ботев” във Велинград, което се отоплява с топла минерална вода от извора “Власа”.

КОНКУРС Община Ракитово обяви конкурс за директор на дирекцията по териториално-селищно устройство. Срокът за подаване на документи е 11 юли 2011 г., а конкурсът ще се проведе под формата на тест и интервю.

АРХЕОЛОГИЯ От 6 юли започнаха археологически разкопки в местността Кулата-Градот. Ръководител е доц. д-р Емил Иванов, преподавател по християнска археология в Богословския факултет на Софийския университет “Св. Климент Охридски”.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай