Велинград - online - Времената на Вангелина сред 10-те най-добри в Европа 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Времената на Вангелина сред 10-те най-добри в Европа
Публикувано 2011-07-18 18:59:49 от темпо

Както вестник “Темпо” съобщи в миналия си брой, от 6-ти до10-ти юли 2011 г. в Белград се проведе Европейското първенство по плуване за юноши и девойки. На първенството взеха участие представители на 50 страни. Организацията премина с подкрепата на Сръбската плувна федерация и Министерството на младежта и спорта на Сръбската република. Организацията на първенството беше според изискванията на международните организации ЛЕН и ФИНА.

В Белград България беше представена само от състезателката на велинградския Плувен клуб “Белмекен” Вангелина Драганова. Най-доброто си класиране Вангелина реализира на 50 метра бруст, като зае 23-то място с резултат 34.84 сек.
За вестник “Темпо” личната и треньорка Йорданка Пенина сподели: “Въпреки по-големите очаквания, с които подходихме към състезанието, не може да не се отбележи, че най-добрите нейни резултати на 50 и 100 метра бруст и предвид изключително силното състезание, са сред 10-те най-силни постижения на Европа за нейната възраст. Всичко това ни зарежда с желание да постигнем още по-добри резултати след натрупания опит на състезание от такъв ранг”.
Приятна изненада на първенството поднесе сина на незабравимия Цветан Голомеев - Кристиян, който се състезава за Гърция. Кристиян Голомеев класира на 2-ро място на 50 метра свободен стил с постижение 22.86 сек. - това е по-добър резултат от рекорда на България за мъже на 50 метра свободен стил, който принадлежи на баща му с време 22.94 сек. от 1988 година.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола