Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.07.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.07.11
Публикувано 2011-07-19 07:05:23 от темпо

ГРАДУШКА Градушка разхлади лятната жега на 16 юли в Сърница. За близо десетина минути от небето се изсипаха ледени късчета. Няма сигнали от населението за нанесени значителни матриални щети, съобщи след лятната градушка кметът на Сърница Мехмед Карамолла.


ИТАЛИЯ С европейска заповед от Италия се иска задържането на В. А. от Велинград по обвинение за участие в организирана престъпна група и подправяне на платежни документи в Италия, Испания, Франция и други страни. Искането на италианската страна срещу велинградчанина ще се гледа от Окръжен съд - Пазарджик на 19 юли 2011 г.

СЪВЕТНИК Административният съд в Пазарджик отхвърли жалбата на Асен Хъров срещу решението, с което Общинската избирателна комисия в Ракитово предсрочно прекрати неговите пълномощия като общински съветник заради допуснати 5 отсъствия от сесии през 2011 г. без уважителни причини. Според съда решението на ОИК - Ракитово е законосъобразно, а ексъветникът може да подаде касационна жалба до Върховния административен съд.

ДДД Дезинфекция, дезинсекция и дератизация (ДДД) на 144 декара общински тревни площи извърши община Велинград в периода 11 - 13 юли 2011 г. ДДД-обработката е против комари и кърлежи. Обхванати са още 350 дървета див кестен и общински водни площи.

СЕМИНАР Министерството на земеделието и храните проведе във Велинград семинар за журналисти от регионалните медии. Представени бяха добри практики по Програмата за развитие на селските райони.

ДУЕЛ Актрисите Латинка Петрова и Елена Кънева ще влязат в сатиричен дуел на сцената на читалище “Отец Паисий” във Велинград. На 21 юли в 19 часа ще ги видим в комедията “Така не става”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България