Велинград - online - Отборът на Метков с челни позиции в ралито 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Отборът на Метков с челни позиции в ралито
Публикувано 2011-08-02 08:15:24 от темпо

Въпреки че автомобилният ас на Велинград Турал Метков не се състезава в рали шампионата на България за 2011 година, неговият отбор участва в различните надпревари чрез състезатели, които са част от него. Общо седем са пилотите, които карат за “ТМ моторспорт”, като петима от тях са от София, а останалите двама от Сливен. След края на първото полугодие от календара на автомобилните спортове у нас вестник “Темпо” събра участията и представянето на състезателите в различните състезания:

30 април - 1 май, писта Велико Търново, участник Антон Тонев с Хонда Сивик. Завършва на 2-ро място в клас Х2 до 1600 куб. см. 14 - 15 май, рали Траянови врата. Участник екипаж Георги Маринов - Красимир Механджийски с Пежо 206. Заемат 3-то място в клас N8, до 2000 куб. см.
28 - 29 май, писта Дракон, Пловдив. Участник Антон Тонев с Хонда Сивик. 3-то място в крайното класиране.
11 - 12 юни, писта Русе. Антон Тонев с Хонда Сивик завършва на 1-во място в крайното класиране.
24 - 26 юни, рали Сърбия. Участва екипажът Георги Маринов - Красимир Механджийски, който с Пежо 206 отпадат малко преди финала по технически причини, като преди това се движат на втора позиция в класа си N8. В същото рали, но в клас N9, до 1600 куб. см. Николай Кортелов - Георги Христов с Опел Корса стават втори в класа си.
8 - 10 юли, рали България. Георги Маринов - Красимир Механджийски с Пежо 206 стават 1-ви в клас N8, а Николай Кортелов и Георги Христов също стават първи, но в клас N9.
Въпреки успехите на отбора, Турал Метков изрази своето недоволство от разпределението на средствата за спортните клубове от страна на община Велинград, като заяви, че за 2010 година от полагащите се на клуба 2000 лв. са получени само половината, а за заделените за 2011 г. 3000 лв. до момента са преведени само 1000. “Автомобилният спорт е най-скъпият от практикуващите се в община Велинград и всеки лев е от значение”, уточни претенциите си пилотът.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води