Велинград - online - Не разрешиха на хотел вход откъм булеварда 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Не разрешиха на хотел вход откъм булеварда
Публикувано 2011-08-02 08:42:35 от темпо

На сесията на 27 юли Общинският съвет разгледа искането на “Про План” ООД за оформяне на пространството пред хотелския комплекс “Сезони” на булевард “Съединение” 254.
Пространството е публична общинска собственост и представлява тротоар и зелена площ с 5 дървета - три брези и два смърча. От комплекса искат да оформят предвходното пространство пред сградата, за да има достъп до нея и откъм булеварда. Изготвен е проект, който бе разгледан от съветниците.

Против проекта се обяви Комисията по ТСУ с мотив, че тротоарът е публична собственост и ще се наруши свободното движение на пешеходния поток. Входът на хотела е откъм улица “Алеко Константинов”, не е редно да има и вход откъм булеварда за сметка на тротоара, бе категоричното мнение на председателя на Общинския съвет Мустафа Джамбаз. Няма как хората да минават по ивица, тясна 70 сантиметра, възпротиви се на идеята и председателката на “Да поработим за Велинград” София Ключкова. Обратното мнение защити съветникът Златко Златанов - кощунство е, ако собственикът на хотела иска да направи нещо хубаво, да му се пречи.
Съветниците не приеха предложението на Борис Голомехов да отложат точката, за да чуят мнението на собственика и главния архитект. При гласуването с 11 “въздържал се” и 14 “против” предложението за оформяне на пространството на булевард “Съединение” пред хотел “Сезони” бе отхвърлено.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола