Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.08.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.08.11
Публикувано 2011-08-09 10:14:38 от темпо

ЛЯТО Край река Луковица във Велинград лятната ваканция с въдица, колела, много смях и игри - кой казва, че децата стоят по цял ден пред компютъра?


ПРАЗНИК Църквата “Успение Богородично” се стяга за честване на храмовия празник на 15 август. На Голяма Богородица ще бъде раздаден традиционният курбан за здраве, за който вече се събират средства и дарения. Пред църковната сграда вече са монтирани пилони, на които се веят българското знаме и знамето на Пловдивската митрополия.

ИЗВЪНРЕДНО Общинският съвет на Велинград ще заседава извънредно в началото на настоящата седмица. Съветниците ще трябва да дадат съгласието си по проекта за реконструкция и оборудване на общинската болница. “МБАЛ-Велинград” е една от само деветте общински болници, които получават безвезмездно финансиране от Оперативната програма за регионално развитие. Крайният срок за предаване на проекта изтича на 12 август 2011 г., а неговото спечелване и реализация е от решаващо значение за общинската болница.

ПЕЙКИ “Екопак България” АД ще достави безвъзмездно на Община Ракитово пейки за парковете и градското пространство. От фирмата благодарят на общината за партньорството при въвеждането и осъществяването на разделното събиране на отпадъци, чиято цел е по-чиста околна среда. Пейките ще бъдат поставени през септември и октомври.

РУМЪНИЯ Фолклорният ансамбъл “Здраве-венче” към читалище “Васил Левски” замина на турне в Румъния. Младите певци, музиканти и танцьори ще покажат програмата си в близкия до границата град Калараш.

ТЕАТЪР Велинградските театрални самодейци изиграха на 3 август за пореден път с успех новата си постановка “Само за мъже”. В момента читалище “Отец Паисий” подготвя гостуване за първи път на наша сцена на самодеен театър от Кричим.

ТИЙН Покани, поставени в центъра на Велинград, приканват да чуем най-добрата тийнейджърска група. Коя е тя ще видим на концерта, насрочен за 15 август, понеделник, на сцената на централния площад в курорта.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай