Велинград - online - Клуб “Ангели от мрака” организира втори мото-събор във Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Клуб “Ангели от мрака” организира втори мото-събор във Велинград
Публикувано 2011-08-16 08:42:50 от темпо

“Ангели от мрака” е името на велинградския мото-клуб, който от 12 до 14 август 2011 г. организира втория поред мото-събор. Тази година посещаемостта бе по-добра: на поляната близо до Чуката се събраха 40-50 мъже от Велинград, Ракитово и района с обща страст, която формулират кратко и ясно - обичат моторите.

“Няма значение какъв е моторът, важно е да ги обичаш”, казва Филип Николов, който е заместник-председател на “Ангели от мрака”. Заедно с председателя Георги Калоянов са се нагърбили с цялата организация, за която не получават финансова помощ отникъде. Но определено са оптимисти, че догодина мото-съборът ще стане още по-посещаван, защото смятат да поканят групи и изпълнители и така да го превърнат и в музикално събитие. Докато над поляната гърмят “AC/DC”, допълват, че участниците в мото-събора са обявили война на чалгата и хора, които харесват такава музика, тук просто не се вписват.
Другата страст, която обединява участниците, е любовта към старите мотори. В момента във Велинград има 6-7 такива мотора от времето на Втората световна война, намират ги на части най-често селата и с много труд, умения и любов ги реставрират. С историята си един такъв ретро-мотор е в пъти по-ценен, смятат специалистите, неговата цена постоянно расте, а сантименталната му стойност е неизмерима.
В мото-събора се включиха и членове на ракитовския мото-клуб “Хелион”. В “Ангели на мрака” и “Хелион” няма никакви ограничения за членство - еднакво добре дошли са любителите на всички видове мотори, от всяка възраст. Засега съставът на клубовете е изцяло мъжки, дамите само се возят на моторите.
За няколко дни и нощи мотористите се заредиха с емоции и енергия, които догодина ще очакваме и на третия мото-събор във Велинград.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола