Велинград - online - Общинската болница кандидатства за 3 милиона лева 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Общинската болница кандидатства за 3 милиона лева
Публикувано 2011-08-16 09:15:25 от темпо

В “12 без 5” - сутринта на последния възможен ден за входиране на проекта 12 април 2011 г., Общински съвет - Велинград даде съгласие общинската болница да кандидатства с проекто предложение по Оперативна програма “Регионално развитие”.

“МБАЛ-Велинград” е една от деветте общински болници, които преди месеци Министерствият съвет одобри за участие в оперативната програма. Проектът е на стойност близо 3 милиона лева, които са за реконструкция и оборудване с медицинска техника. Финансовата помощ е безвъзмездна, а общината трябва да осигури съфинансиране в размер на 28 239 лева.
Председателят на комисията по образование и здравеопазване Венко Бозев каза, че това е много голяма помощ за общинската болница и проектът трябва да бъде подкрепен. “За” проекта гласуваха всичките присъстващи на извънредната сесия 23 съветници. Уравителят на “МБАЛ-Велинград” д-р Атанас Ташев благодари на Общинския съвет и на Общинска администрация, както и лично на директор “Европейски програми” Радка Русева и на главния архитект Тодор Енев, за многото работа, свършена за изготвяне на проекта.
3 милиона лева за техническо оборудване на общинската болница ще са от огромна полза за пациентите. Ако финансирането бъде спечелено, предназначението на болницата не може да бъде променяно за период не по-малък от 5 години след приключване на проекта. За същия период лечебното заведение няма да бъде закривано, гласува принципалът - Общинският съвет.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води