Велинград - online - Тази седмица стават ясни независимите кандидати 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Тази седмица стават ясни независимите кандидати
Публикувано 2011-08-22 22:44:15 от темпо

В края на настоящата седмица ще отпаднат част от неизвестните за предстоящите на 23 октомври местни избори - ще станат ясни имената на кандидатите за кметове и общински съветници, които са решили да участват като независими. Инициативните комитети, които ги издигат и подкрепят, трябва да подадат заявления за регистрация в Общинската избирателна комисия до неделя, 28 август 2011 г. След този срок една част от претендентите за местната власт официално ще влязат в предизборната битка.

След като инициативните комитети на независимите кандидати за кметове и съветници се регистрират в ОИК, ще започнат събирането на подписи. Независимите кандидати за кмет на общината ще трябва да съберат минимум 500, а за съветник минимум 250 подписа в своя подкрепа. Избирателите имат право да участват само в една подписка за кмет и една за съветник. В противен случай проверката, която ще извърши ГРАО, ще отчете подписа им като невалиден.
Крайният срок за предаване на подписките на независимите кандидати в ОИК е 20 септември 2011 г. Резултатите от проверката на подписките трябва да са ясни най-късно до 23 септември 2011 г.
На 20 септември изтича и срокът за регистрация на листите с кандидати за общински съветници и кметове от името на партии и коалиции. Така че на 20 септември ще видим пълния списък с хората, които правят заявка да управляват общината през следващия 4-годишен мандат. На следващия ден чрез жребий ОИК ще определи поредните номера на участниците в бюлетините, с които ще гласуваме.
Официалният старт на предизборната кампания е определен за 23 септември 2011 г. - точно месец преди деня на изборите “2 в 1” за местна власт и президент.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола