Велинград - online - НДСВ очаква гражданите да номинират кандидати за кмет и съветници 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

НДСВ очаква гражданите да номинират кандидати за кмет и съветници
Публикувано 2011-08-30 09:20:25 от темпо

До деня на Съединението 6 септември НДСВ - Велинград кани граждани и граждански организации да направят свои номинации за листата, с която партията ще се включи в изборите за общински съветници. Това съобщи на пресконференция на 26 август председателят на общинската структура Иван Мавриков. Идеята на НДСВ е партийната квота в листата да бъде само 20%, а останалите места да бъдат за представители на гражданското общество, защото извън партиите има много качествени хора. А до деня на независимостта 22 септември гражданите могат да посетят партийната централа в Старата община и да се включат и в изработването на програмата за местните избори.

В пресконференцията се включиха две дами от гражданската квота в бъдещата листа за съветници на НДСВ: Мария Касабова, която като мениджър на хотел е близо до проблемите на туризма и Надя Ашуърд - специалист по бизнес развитие и еврофинансиране.
На въпрос каква цел си поставя партията във вота за Общински съвет Иван Мавриков отговори, че НДСВ не може да загуби тези избори и мислят да вкарат 29 съветници. Не се шегувам, подчерта председателят и по-късно поясни, че има предвид ротационния принцип, при който дори с едно спечелено място всички 29 от листата могат да станат съветници за определен период от време. Не бе обявено кой ще бъде водач на листата.
Освен за съветници, НДСВ приема и предложения за кмет на общината от страна на гражданите. Кандидатурата на г-н Гено Пеев е обсъждана, но не стои на дневен ред, каза Иван Мавриков.
Г-н Мавриков пожела да направи и една икономическа прогноза. Според него в края на октомври рязко ще се повиши потреблението. Без конкретен отговор остана въпросът дали това е прогноза, че по изборите масово ще се купуват гласове.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води