Велинград - online - Звездна двойка на “Импулс” се разпадна 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Звездна двойка на “Импулс” се разпадна
Публикувано 2011-09-06 08:03:29 от темпо

Шампионската двойка на Клуб по спортни танци “Импулс” Кристиян Йорданов - Вероника Гаджева се разпадна и двамата няма да се състезават повече заедно. Това съобщи треньорът на тима Петър Милчев. Двамата състезатели са носители на многобройни отличия от турнири от различен ранг, като най-сериозното от тях е шампионската титла на България за тази година в категорията на младежи при латино танците.
Именно това отличие им осигури и участие в предстоящото световно първенство в Чехия. Поради преустановяването на своята дейност обаче те губят правото на участие на голямото събитие и съответно ще бъдат заменени от класиралата се на 3-то място в шампионата на България двойка от клуб “Бургас-75”. Двамата ще си търсят нови партньори.
Междувременно клуб “Импулс” продължава тренировъчния процес, който е насочен към две международни изяви през месец септември. Първата от тях е свързана с участието на представители на клуба в международен турнир, който ще се проведе на 10 и 11 септември в словашката столица Братислава. Там участие ще вземе най-новата двойка на клуба Георги Трифонов - Даниела Макнева, които са заедно от само 5 месеца. Следващият уикенд пък Петър Милчев ще съдийства в Албания на международен турнир, който обаче ще мине без българско участие. В края на месеца, на 24 и 25 септември, в сръбската столица Белград ще се състои най-масовият турнир на Балканите - “Белданс”, където Импулс ще участва с 10 двойки и откъдето се очаква спечелването на медали.
На 5 и 6 септември Велинград домакинства на изнесено заседание на Управителния съвет на Българска федерация по спортни танци, чийто председател е Петър Милчев. Това е първо заседание на федерацията в нашия град, като на него бяха обсъдени текущи въпроси от ръководен и организационен характер.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води