Велинград - online - ДПС ще има собствен кандидат за кмет на Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ДПС ще има собствен кандидат за кмет на Велинград
Публикувано 2011-09-06 09:12:35 от темпо

ДПС ще има самостоятелен кандидат за кмет на община Велинград, съобщи областният председател на партията Юмер Хамза в първия ден на Шекер байрям 30 август.
Името на кандидат-кмета няма да стане известно преди 10 септември, като г-н Хамза уточни, че този път ДПС няма да дава подкрепа на друг кандидат, а ще търси такава за своя и със сигурност ще стигне до балотажа в кметските избори.

Същият срок (най-рано 10 септември) важи и за кандидатите за общински съветници, чиито имена се излъчват на събрания и подредени по азбучен ред се изпращат в партийната централа, където се редят листите. В настоящия Общински съвет ДПС имаше 10 съветници, част от тях ще запазят позициите си, но има и такива, които са натрупали негативи, каза Юмер Хамза. Целта на ДПС е навсякъде в област Пазарджик да увеличава броя на общинските си съветници минимум с едно място повече.
ДПС ще има кандидати за кметове във всички кметства в община Велинград. В най-големите кметства Сърница и Драгиново ще издигне и подкрепи настоящите кметове Мeхмед Карамолла и Бисер Кафеджиев. Кандидатите са издигнати на общи събрания, а там, където кандидатурите са били повече от една (както в Света Петка), е имало гласуване. От ДПС се готвят за сериозна битка в Сърница, където се очаква кандидат за кмет да издигне и напусналият партията Касим Дал.
В община Ракитово ДПС няма да издига собствен кандидат за кмет, а ще даде подкрепата си за един от кандидатите. Засега областният председател не уточни коя от вече заявените кандидатури в съседната община ще спечели гласовете на движението.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай