Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 06.09.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 06.09.11
Публикувано 2011-09-06 09:16:34 от темпо

СЪБОР На 4 септември 2011 г. на поляните на Юндола се завъртяха чевермета и люлки, а след това започнаха и пехливанските борби. Наред с веселието отпечатък върху събора свожиха и наближаващите избори за президентска и местна власт. Очаквано на Юндола се завъртяха и разгоряха и предизборни борби.
СЪЕДИНЕНИЕ С церемония по издигане на знамената на България и Европейския съюз в 11 часа на 6 септември пред сградата на община Велинград ще започне честването на Деня на Съединението. Слово за значимото историческо събитие ще произнесе кметът Иван Лебанов, а в празничната програма ще се включи Представителният духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев”.

ГРАДИНИ След ваканцията през август детските градини в община Велинград заработиха с пълен капацитет. Малко по-късно ще отвори врати ОДЗ “Фантазия”, където продължават ремонтните дейности.

РЕМОНТ На 31 август областният управител Дончо Баксанов направи символична първа копка на ремонта на пътя Батак - Доспат. За ремонта на 24-километровата отсечка с важно за региона стопанско значение са осигурени 10 милиона лева, а изпълнител е обединение “Батак 2011”, в което влизат “Пътища” АД и “Интегрални пътни системи” АД. По време на ремонтните дейности пътят, колите от който се включват в усиления трафик между Цигов чарк, Батак и Пещера, няма да бъде затварян.

ПЪТ На 10 септември изтича срокът за приключване на ремонта на отсечката Звъничево - Варвара, движението по която бе напълно спряно на 1 юли 2011 г. Пътят трябва да бъде отворен за движение тази събота след 17.30 часа.

ЕТЪРА През дългия уикенд тази седмица етнографският комплекс на открито Етъра бе домакин на Международния панаир на народните занаяти. Майсторката на писани яйца Даниела Цопанова участва в тазгодишното издание на панаира, представяйки уникалната техника за писане на яйца с восък от Чепинския край.

ПРЕМИЕРА На рождения ден на Николай Гяуров - 13 септември, ще бъде премиерата на новата книга на Михаил Алексиев, озаглавена “Кралят на басите”. Представянето на биографията на Н. Гяуров ще бъде на 13 септемви, вторник, от 17.30 часа в Художествената галерия в Къщата на Цвета във Велинград.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай