Велинград - online - “Импулс” се стяга за Сърбия 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Импулс” се стяга за Сърбия
Публикувано 2011-09-19 21:00:47 от темпо

Сериозен тренировъчен процес върви в Клуб по спортни танци “Импулс”, като усилията изцяло са насочени към предстоящото Открито първенство на Сърбия, което ще се проведе идния уикенд в Белград. Там, в зала Шумице, седем двойки на клуба ще вземат участие, като очакванията са за медали в различните възрастови групи. Дебют на турнир от подобен ранг ще направи двойката Кирил Забурдяев - Мартина Холянова, които ще се състезават в категорията на юноши младша възраст.
Междувременно миналия уикенд представителите на клуба Георги Трифонов - Даниела Макнева участваха на Откритото първенство на Словакия, където в категорията на младежите достигнаха до четвъртфинал и в двата танца. Треньорът Петър Милчев изрази оптимизъм относно представянето на тази новосформирана двойка, като наблегна на факта, че двамата са с 3 години по-малки от състезателите в категорията и тепърва ще трупат опит и самочувствие.
КСТ „Импулс” обяви и стартирането на приема на нови състезатели, като записвания се извършват всеки вторник и четвъртък в офиса на клуба в Общинския детски комплекс. Клубът е внесъл молба до Общинския съвет, която ще бъде разгледана на предстоящата сесия на 20 септември. С нея се иска разрешение за реконструкция на залата в ОДК, в която танцьорите тренират от 1993 г. насам.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола