Велинград - online - “Русофили” - Велинград на събора на яз. “Копринка” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Русофили” - Велинград на събора на яз. “Копринка”
Публикувано 2011-09-19 21:05:24 от темпо

На 10 септември около 70 членове и симпатизанти на сдружение “Русофили” - Велинград посетиха 8-ия Национален събор на яз. “Копринка” край Казанлък под наслов “Приятели на Русия”. Нашата група, макар и многочислена, беше само малка част от 12-те хиляди почитатели на традиционното събитие.

Както винаги организаторите предложиха на гостите богата програма, а съборът тази година беше посетен лично от руския посланик Юрий Исаков, който прочете телеграма от президента на Русия Дмитрий Медведев. Посланникът прочете и указ от 09.09.2011 г. , с който председателят на Националното движение “Русофили” Николай Малинов беше награден с орден “Пушкин”. Отличието бе присъдено за активната му роля по съхраняването и опазването на стотиците паметници на руско-българската дружба.
Ръководството на Сдружение “Русофили” - Велинград благодари сърдечно на хората и организациите ,помогнали и тази година да има велинградско присъствие на събора : кмета на Община Велинград Иван Лебанов, инж. Славчо Василев - директор на ДГС “Алабак”, инж. Борис Чорбов - директор на ДГС “Чехльово”, инж. Иван Бояджиев - директор на ДГС “Селище”, инж. Найден Петров - директор на ДЛС “Чепино” и инж. Петър Байлов - директор на ДГС “Ракитово”.
Впечатленията и настроението на всички участвали в събора представители на общините Велинград и Ракитово са отлични. В тази връзка ръководството на сдружение “Русофили” - Велинград напомня на всички свои симпатизанти, че могат да станат негови редовни членове.
Весела Цинцева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води