Велинград - online - Учебната година започна празнично 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Учебната година започна празнично
Публикувано 2011-09-19 21:43:24 от темпо

В 9 часа на 15 септември 2011 училищният звънец даде старт на новата учебна година във всички училища в община Велинград. Това бе първият учебен ден за общо 455 първокласници и именно те, заедно с родители и близки, бяха най-развълнуваните участници в тържествата. Учебните заведения посрещнаха и много официални гости от общината и държавни институции, а народният представител Ангел Даскалов и кметът Иван Лебанов изпратиха поздравителни адреси до учениците и учителите.

В СОУ “Васил Левски” откриването на новата учебна година бе особено вълнуващо, тъй като тя е юбилейна. Училището ще чества 90 години от своето основаване, като големите тържества се стягат за месец май догодина.
В ОУ “Христо Ботев” в кв. Каменица водосвет за началото на учебната година отслужи отец Антон. Той подари икони за класните стаи на двата първи класа и за учителската стая.
Първокласници посрещнаха и в Помощното училище “Драган Манчов”. И тази година, със спечелени средства по проект, учениците от училището ще могат безплатно да посещават всички школи в Общинския детски комплекс.
В Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев” на първия учебен ден осмокласници спазиха традицията и засадиха дръвче в алеята на знанията и мъдростта. За първи път в осми клас гимназията разкри паралелка по специалността “Горско и ловно стопанство”.
С много вълнение и празничност протекоха тържествата и в останалите учебни заведения. Сега идва ред на делниците, в които не липсват и проблеми. Дни преди началото на учебната година експерти провериха спазването на добрите хигиенни практики в училищата в цялата Пазарджишка област. Издадени са предписания за училищата в Пашово, Грашево, Абланица и Побит камък. Поради липса на осигурено финансиране срокът на предписанията е удължен, но в спешен порядък директорите трябва да отстранят проблемите, за да върви “по вода” новата учебна година.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола