Велинград - online - Продължава реденето на предизборния пъзел 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Продължава реденето на предизборния пъзел
Публикувано 2011-09-19 22:16:25 от темпо

През изтеклата седмица в Общинската избирателна комисия продължи регистрацията на кандидатите за кметове и съветници. Крайният срок изтича в 17 часа на 20 септември 2011 г., а на 21 септември ще бъде изтеглен жребият за номерата, с които партиите и кандидатите ще се състезават на изборите.

До 18 септември включително в ОИК - Велинград са регистрирани
7 КАНДИДАТИ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА Наред с вече известните претенденти Иван Лебанов, Ангел Даскалов, Златко Златанов и Цветан Дафов, през седмицата заявка за кметския пост направиха Александър Гагов, Димитър Байрактаров и Фидел Беев.
Александър Гагов, който досега бе общински съветник от ВМРО, ще участва в изборите като кандидат на местната коалиция “Заедно за Велинград”. Димитър Байрактаров - познат на широката аудитория като водещ на публицистично предаване по телевизия СКАТ, се явява като кандидат на Национален фронт за спасение на България. Фидел Беев отново, както и преди 8 години, играе с регистрацията на Зелената партия.
КАЗУС С РЕГИСТРАЦИЯТА НА З. ЗЛАТАНОВ
През седмицата възникна казус с регистрацията на независимия кандидат за кмет Златко Златанов, който поиска да бъде заличена регистрацията на инициативния комитет, издигнал неговата кандидатура. Общинската избирателна комисия отказа да заличи регистрацията на инициативния комитет, тъй като срокът е изтекъл, но заличи Златко Златанов като независим кандидат за кмет на общината. Очаква се в оставащите 2 дни до крайния срок г-н Златанов да се регистрира за участие в кметския вот, но не като независим, а от името на партия. Това ще му позволи да се бори и за място в Общинския съвет.
ДПС ЧАКА ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ
ДПС не изневери на познатия стил и ще обяви своите кандидати в последния момент. Областният председател Юмер Хамза съобщи, че за кмет на общината ДПС ще издигне Андрей Премянов - мениджър в Гранд хотел “Велинград”, за който в момента тече проверка дали отговаря на законовите условия да се кандидатира за кметското място. Водач на листата за съветници се очаква да бъде депутатът от ДПС и медиен магнат Делян Пеевски. ДПС ще заложи на тази формула в много общини, за да тества колко “тежат” народните представители в избирателните си райони. Дали това е окончателният избор на Ахмед Доган за изборите в община Велинград ще стане ясно едва след официалната регистрация на кандидатите.
Вече са ясни и част от
ИМЕНАТА В ЛИСТИТЕ ЗА СЪВЕТНИЦИ
ГЕРБ регистрира пълна листа с 29 кандидати за съветници. Водач е народният представител и кандидат за кмет Ангел Даскалов. На второ място в листата е настоящият заместник-кмет на общината Дияна Кехайова, а на трето бизнесменът Пламен Мавров. В челото на листата липсват имената на досегашните съветници от ГЕРБ, само д-р Жеко Чешмеджиев е на 11-та позиция. В листата присъстват и голяма част от деветимата кандидати за кметове на кметства, издигнати от ГЕРБ.
Листата на БСП включва 16 кандидати. Тя се води от настоящия заместник-кмет Георги Янчев, следван от Васил Аврамов и Костадин Шулев, а председателят на партията и ветеран общински съветник Тома Пачалов е на четвърно място.
Начело на листата за съветници на “Заедно за Велинград” е Александър Гагов, а след него са Тодор Шейнов, Петър Бучков и др. Д-р Иво Гугалов води листата на Земеделски съюз “Ал. Стамболийски”, следван от Васил Бучков, Светослав Желязков и др.
На първите три места в листата на Национален фронт за спасение на България се нареждат Димитър Байрактаров, Румяна Ненова и Христина Георгиу.
Водач на листата за съветници на НДСВ е местният лидер Иван Мавриков, следван от Надя Парпулова-Ашуърт, Антоанета Георгиева и др.
С листа за съветници в изборите се включва и Партията на българските комунисти. Водач е Михаил Андреев, а след него Венелин Трендафилов, Тодор Вецов и др.
Първите трима в листата на Зелената партия са Фидел Беев, Малек Кертов и Ахмед Налбантов, а в листата на НДПС Кемал Трампов, Кръстьо Тричков и Ангел Рупски.
В следващия брой на “Темпо” очаквайте пълния списък на всички кандидати за кметове на общината и водачите на листите за общински съветници.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България