Велинград - online - Продължава реденето на предизборния пъзел 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

Продължава реденето на предизборния пъзел
Публикувано 2011-09-19 22:16:25 от темпо

През изтеклата седмица в Общинската избирателна комисия продължи регистрацията на кандидатите за кметове и съветници. Крайният срок изтича в 17 часа на 20 септември 2011 г., а на 21 септември ще бъде изтеглен жребият за номерата, с които партиите и кандидатите ще се състезават на изборите.

До 18 септември включително в ОИК - Велинград са регистрирани
7 КАНДИДАТИ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА Наред с вече известните претенденти Иван Лебанов, Ангел Даскалов, Златко Златанов и Цветан Дафов, през седмицата заявка за кметския пост направиха Александър Гагов, Димитър Байрактаров и Фидел Беев.
Александър Гагов, който досега бе общински съветник от ВМРО, ще участва в изборите като кандидат на местната коалиция “Заедно за Велинград”. Димитър Байрактаров - познат на широката аудитория като водещ на публицистично предаване по телевизия СКАТ, се явява като кандидат на Национален фронт за спасение на България. Фидел Беев отново, както и преди 8 години, играе с регистрацията на Зелената партия.
КАЗУС С РЕГИСТРАЦИЯТА НА З. ЗЛАТАНОВ
През седмицата възникна казус с регистрацията на независимия кандидат за кмет Златко Златанов, който поиска да бъде заличена регистрацията на инициативния комитет, издигнал неговата кандидатура. Общинската избирателна комисия отказа да заличи регистрацията на инициативния комитет, тъй като срокът е изтекъл, но заличи Златко Златанов като независим кандидат за кмет на общината. Очаква се в оставащите 2 дни до крайния срок г-н Златанов да се регистрира за участие в кметския вот, но не като независим, а от името на партия. Това ще му позволи да се бори и за място в Общинския съвет.
ДПС ЧАКА ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ
ДПС не изневери на познатия стил и ще обяви своите кандидати в последния момент. Областният председател Юмер Хамза съобщи, че за кмет на общината ДПС ще издигне Андрей Премянов - мениджър в Гранд хотел “Велинград”, за който в момента тече проверка дали отговаря на законовите условия да се кандидатира за кметското място. Водач на листата за съветници се очаква да бъде депутатът от ДПС и медиен магнат Делян Пеевски. ДПС ще заложи на тази формула в много общини, за да тества колко “тежат” народните представители в избирателните си райони. Дали това е окончателният избор на Ахмед Доган за изборите в община Велинград ще стане ясно едва след официалната регистрация на кандидатите.
Вече са ясни и част от
ИМЕНАТА В ЛИСТИТЕ ЗА СЪВЕТНИЦИ
ГЕРБ регистрира пълна листа с 29 кандидати за съветници. Водач е народният представител и кандидат за кмет Ангел Даскалов. На второ място в листата е настоящият заместник-кмет на общината Дияна Кехайова, а на трето бизнесменът Пламен Мавров. В челото на листата липсват имената на досегашните съветници от ГЕРБ, само д-р Жеко Чешмеджиев е на 11-та позиция. В листата присъстват и голяма част от деветимата кандидати за кметове на кметства, издигнати от ГЕРБ.
Листата на БСП включва 16 кандидати. Тя се води от настоящия заместник-кмет Георги Янчев, следван от Васил Аврамов и Костадин Шулев, а председателят на партията и ветеран общински съветник Тома Пачалов е на четвърно място.
Начело на листата за съветници на “Заедно за Велинград” е Александър Гагов, а след него са Тодор Шейнов, Петър Бучков и др. Д-р Иво Гугалов води листата на Земеделски съюз “Ал. Стамболийски”, следван от Васил Бучков, Светослав Желязков и др.
На първите три места в листата на Национален фронт за спасение на България се нареждат Димитър Байрактаров, Румяна Ненова и Христина Георгиу.
Водач на листата за съветници на НДСВ е местният лидер Иван Мавриков, следван от Надя Парпулова-Ашуърт, Антоанета Георгиева и др.
С листа за съветници в изборите се включва и Партията на българските комунисти. Водач е Михаил Андреев, а след него Венелин Трендафилов, Тодор Вецов и др.
Първите трима в листата на Зелената партия са Фидел Беев, Малек Кертов и Ахмед Налбантов, а в листата на НДПС Кемал Трампов, Кръстьо Тричков и Ангел Рупски.
В следващия брой на “Темпо” очаквайте пълния списък на всички кандидати за кметове на общината и водачите на листите за общински съветници.
Темпо

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води