Велинград - online - “Нашата Маргарита” тръгва от Велинград към Президентството 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Нашата Маргарита” тръгва от Велинград към Президентството
Публикувано 2011-09-19 22:22:25 от темпо

Министърът на правосъдието и кандидат за вицепрезидент от ГЕРБ Маргарита Попова, която съученици и приятели във Велинград наричат “нашата Маргарита”, дойде в родния си град на 18 септември.
“Исках преди да тръгна на кампания, да си дойда у дома”, каза г-жа Попова. В неделната сутрин тя се срещна със съученици и учители от Основно училище “Неофит Рилски” във Велинград, където е учила до седми клас.
След срещата сподели: “Пресъхна ми устата от вълнение, споделихме толкова спомени какво е било и какво е сега. Много се радвам, че направих това посещение във Велинград. Не чувствам промяна в отношението на хората - наричат ме пак нашата Маргарита. Цялата моя и на родителите ми трудова биография е била работа за хората и обществото. Помагам на всеки, когато мога и е в правомощията ми. Но нямам нужда от правомощия, за да обичам родния си град, където преминаха най-хубавите ми детски години”.
Десетки велинградчани спряха да се здрависат и да поговорят с Маргарита Попова, по време на импровизираната й разходка на Пазара и да й пожелаят успех в предизборната битка. Придружаваха я съученици и народният представител Ангел Даскалов, който ден преди това бе официално регистриран като кандидат за кмет на община Велинград.
Маргарита Попова каза още, че в кампанията ще разчита на силно развития здрав местен партриотизъм на велинградчани. Срещите и разговорите са й показали, че хората не са обезверени - напротив, имат вяра и искат този път да изберат достойни и достолепни управници. “И аз, и Росен Плевнелиев тръгваме на избори чисти и необременени с никаква политическа конюнктура. Идваме с товара на опита и работата си, имаме огромен авторитет навън и искаме да влезем в най-високата държавна институция, за да защитаваме правата на гражданите и да работим за приоритетите на държавата”, каза с оптимизъм М. Попова.
Срещата със съучениците продължи на шкембе-чорба, а след това Маргарита Попова замина за Пазарджик, за среща с тамошните съученици от Немската гимназия.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола