Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.09.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.09.11
Публикувано 2011-09-19 22:25:54 от темпо

ФИНАЛ Финалната сесия на настоящия Общински съвет - Велинград ще се проведе на 20 септември, вторник, от 9.30 часа. Датата е изтеглена по-рано от обичайния последен четвъртък на месеца, тъй като от 23 септември официално започва предизборната кампания. На последното си заседание общинските съветници ще разгледат дневен ред от 30 точки.


НЕЗАВИСИМОСТ Фолклорният ансамбъл “Чепино” и вокалните групи “Звънче” и “Караоке” ще изнесат концерт по случай 22 септември - деня на независимостта на България. Тържеството ще започне в 11 часа пред общината с издигане на знамената на България и Европейския съюз с участието на Представителния духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев”. След това празникът ще продължи с концерта на площад “Н. Гяуров”.

КОНКУРСИ На 21 септември Община Велинград ще избира изпълнител на обществената поръчка за саниране на 7 общински учебни заведения по проект с осигурено еврофинансиране. На същата дата Община Ракитово ще проведе конкурса за избор на превозвач по общинската транспортна схема.

ГЛОБА Глоба в размер на 4000 лева ще трябва да заплати общинската болница “МБАЛ-Велинград”, реши Административен съд - Пазарджик. Нарушението, заради което Здравната каса наказва болницата, е липса на епикризи в 10 случая, открити при проверка, като по всеки от случаите глобата е 400 лева. Съдебното решение е окончателно и не подлежи на обжалване.

КУРБАН Църквата “Света Неделя” в Ракитово отбеляза тържествено 17 септември - деня на християнските добродетели вяра, надежда, любов и мъдрост. По случай празника бе раздаден курбан за здраве.

МОБИЛНОСТ В дните от 16 до 22 септември в цяла Европа се провежда традиционната Седмица на мобилността, като 22 септември е обявен за ден без автомобили. Тази година водеща тема е “Алтернативната мобилност” - търсене на чисти и ефективни способи за пътуване. В инициативата са се включили повече от 20 български общини, като Велинград не е сред тях.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България