Велинград - online - Клуб “Велинград волей” набира участници 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Клуб “Велинград волей” набира участници
Публикувано 2011-09-27 08:02:23 от темпо

Велинградският клуб по волейбол набира състезатели за активна спортна дейност и участие в първенствата на страната по този спорт. Клубът е сформиран преди 3 години по инициатива на Росица Лебанова, а за треньор е поканен Димитър Санкев.

В момента треньорът разширява все повече дейността на клуба, като под негово ръководство се готвят около 20 момичета и момчета в 9 и 11 клас. Тренировките се провеждат почти всеки ден в залата на СОУ “Васил Левски”, като миналата седмица се състоя и важна контролна среща. Тя противопостави женския отбор на “Марица” (Пловдив), който се състезава за българската “А” група, и момчешкия отбор на “Велинград волей” 9 клас. Пловдивчанки победиха с 2:0 гейма, но мачът бе оспорван и равностоен.
Треньорът Димитър Санкев заяви, че тепърва смята да развива още повече дейността на клуба, като най-близките му цели са участие на момчета и момичета в юношеските първенства на страната. Скоро представители на Българска федерация по волейбол ще посетят Велинград, за да се запознаят с базата и условията на тренировки на клуба.
Самият Санкев е завършил спортно училище с профил волейбол, като до 2009 година е треньор на волейболния тим на Якоруда, който се състезава в “Б” група. Оттогава досега специалистът се занимава с клуба във Велинград и очаква заявки за участие на тел. 0897997250. Той изказва и своята благодарност за съдействието на г-н и г-жа Лебанови и на директора на СОУ “Васил Левски” Емил Моллов.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води