Велинград - online - Голям интерес към Спа столицата на Балканите 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Голям интерес към Спа столицата на Балканите
Публикувано 2011-09-27 08:20:49 от темпо

От 21 до 23 септември 2011 г. в Албена се проведе Balkan Spa Summit - първият специализиран Балкански форум за Спа, уелнес и медицински туризъм с участници от 9 страни.
Най-актуалните въпроси и теми бяха: семинар по професионално развитие, планиране на нови маркетингови стратегии, изграждане на бизнес мрежи, успешно създаване на партньорства, ефективни стратегии в областта на човешките ресурси, възможности за развитие на медицински туризъм в България.

Гост-лектори на форума бяха изявени специалисти, представители на Спа организации и лидери в областта на Спа индустрията, както и представители на научната мисъм - професори, доценти, Спа мениджъри, предприемачи, хотелиери, обучаващи от международен мащаб.
Лектори като Ласко Пуцко - управляващ директор на “Xellum мениджмънт консултинг” за Европа, проф. Зеки Карагюле - президент на Турската асоциация за Спа и здраве, Ставрос Мавридис - изпълнителен директор на “Спа мениджмънт клуб” Търция, Владан Вескович - генерален секретар на сръбската Спа асоциация, запознаха участниците с водещите световни тенденции в тази област.
Голмият интерес към форума от страна на медиите беше оправдан - българска и сръбска телевизия, радиа, вестници и събития отразиха събитието.
Званието на Велинград - Спа столица на Балканите беше достойно защитено от д-р Таня Беличенова, управител на Спа център “Двореца” и Спа мениджър на 2010 година и от Даниела Салкина - управител на общинския информационен център. Презентацията “Велинград - град на живата вода” включваше историята, предпоставките, традициите и даденостите, настоящето - наличието на 40 многозвездни хотела, лечебно-възстановителни бази, рехабилитационни болници и, разбира се, перспективите за развитие. Всички хотели бяха презентирани с общата си визия, красивите басейни и Спа центрове.
Изключителен интерес предизвикаха уникалните български, екзотични, аюрведични и гурме терапии за лице и тяло, показани на специален музикален фон. Качеството и стойността на нашата презентация бяха оценени много високо от чуждестранните и български участници. Проведоха се ползотворни срещи с турски, гръцки и сръбски специалисти за бъдеща съвместна дейност, обмяна на специалисти и клиенти между техните курорти и Велинград.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води