Велинград - online - Започна поръчката за ремонт на 7 учебни заведения 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Започна поръчката за ремонт на 7 учебни заведения
Публикувано 2011-09-27 08:25:23 от темпо

6 фирми влязоха в състезанието за избор на изпълнител за ремонт на 8 учебни заведения в община Велинград: 5 училища (в Пашово, Кръстава, Драгиново, Света Петка и ОУ “Христо Ботев” във Велинград) и 3 детски градини (“Слънчице” и “Еделвайс” във Велинград и “Мир” в Сърница). Целта на ремонтите е да се подобри енергийната ефективност на учебните сгради.

Процедурата по обществената поръчка започна на 21 септември 2011 г. Председател на комисията е Мария Николова, а останалите четирима членове са експерти към Агенцията по обществени поръчки.
Интересът към поръчката е голям, тъй като общата прогнозна стойност е 1 759 366 лева без ДДС, като финансирането се осигурява от Оперативна програма “Регионално развитие”.
Предварително тръжни книжа са закупили 16 кандидати. На 21 септември оферти подадоха 6 фирми: “Ринг-П” ЕООД, “ПГС” АД, “Запрянови - 03” ООД, “Кипи ДЗЗД”, “Браво строй” ООД и велинградският конкорциум “ГСМ-МКГ”.
Не бе допусната до участие фирма “Капитол ДЗЗД”, тъй като нейната оферта е подадена 27 минути след крайния срок на 20 септември. Оказа се, че представителят на фирмата е спрян от катаджии в Белово и това е станало причина да пристигне във Велинград след 16 часа и да изпусне срока.
Заповедта за назначаване на комисията за конкурса дава й едномесечен срок, в който да прегледа и класира офертите и да определи изпълнител на обществената поръчка. Така че конкретни резултати ще очакваме към 21 октомври 2011 г.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай