Велинград - online - Кандидат-кметът Димитър Байрактаров: Плаши ме не дефицитът, а как ще се отървем 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Кандидат-кметът Димитър Байрактаров: Плаши ме не дефицитът, а как ще се отървем
Публикувано 2011-09-27 08:33:07 от темпо

На 24 септември изпълнената със симпатизанти зала на читалище “Отец Паисий” посрещна кандидата за кмет на партия Национален фронт за спасение на България Димитър Байрактаров. Той представи екипа, с който е готов да работи и кандидатите за съветници от листата на партията, сред които има икономисти, специалисти в областта на туризма, представители на медицинското съсловие и на спорта. Всъщност това са и основните приоритети за които ще работи, ако бъде избран за кмет.

Димитър Байрактаров се извини, че преди години е работил за победата на “синия кмет” и добави: “Днес стоя пред вас като кандидат за кмет, за да измия тоя грях, които натресох на велинградчани”. Добави, че прословутият през годините проект “Сютка” не съществува има само “План за развитие на район Велинград” от 1986 г. Реалната безработица в града надхвърля 60% и във Велинград има инвестиции, но те се изразяват само в построяването на “мъртви сгради”, в които никой не живее и никой не купува.
Кандидатът за кмет пресметна данните, получени от Общинска администрация за легловата база и пресметна, че ако се приеме за вярна цифрата 4000 легла, разделена на 112 000 лева от курортна такса, излиза, че всяко легло е било заето само ден и половина, което просто не е вярно.
Димитър Байрактаров се оплака, че Общинска администрация не е разрешила Открита приемна и добави, че е необходимо гражданското общество да се обединява, защото то и само то притежава голяма сила,с която всички управляващи се съобразяват.
На срещата се говори за асфалта и улиците, за построяването на мандра в района, която да затвори цикъла с млякото, за подготвения план ако ГЕРБ, БСП и ДПС вземат местната власт по места, че ще се теглят големи заеми от 3 определени банки, които след това населението ще трябва да изплаща с години и даде примери с Бургас и Сливен, за бездомните кучета и сметището.
Към присъстващите се обърна и кандидатът за президент на НФСБ Стефан Солаков. Той направи характеристика на политическата и икономическа обстановка в страната и сподели, че е служил по нашите места като войник и добави, че красивият ни град е много занемарен и затова е тъжен.
Имаше много въпроси от залата към кандидата за кмет, на които той отговори. На въпроса на кандидата за кмет Златко Златанов, който с част от екипа си пресъства на срещата, как Димитър Байраков би разрешил задлъжнялостта на общината с 5 милиона лева, запитаният отговори, че задлъжнялостта е 6,5 милиона лева, защото има неразплатени фактури и сметките на общината са запорирани. Ако бъде избран, ще събере парите от неплащаните реклами, които са превърнали града ни в “коледна елха”, от масите на заведенията по тротоарите, за повечето от които въобще не се плаща и от курортната такса и завърши обяснението си с думите: “Дефицитът не ме плаши, а ме плаши как да се отървем от некомпетентните хора, които работят в Общинска администрация”.
Срещата завърши с обещанието на Димитър Байрактаров, че за купуването на гласове ще научи не само България, но и Брюксел.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води