Велинград - online - 34 кандидати за кметове на 11 кметства 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

34 кандидати за кметове на 11 кметства
Публикувано 2011-09-27 08:38:46 от темпо

Жителите на 11 кметства в община Велинград ще избират свой кмет.
Най-много са кандидатите в Сърница, където на старта за кметската надпревара застават седем претенденти: настоящият кмет от ДПС Мехмед Карамолла, Мустафа Аликанов от ГЕРБ, Кемал Трампов от НДПС, Виктор Хавальов от МК “Заедно за Велинград”, Реджеп Байрактаров от РЗС, Мехмед Байрактаров от МК “Синята коалиция” и Кемал Тинев от ЕНП.

В три села се очертава пряк двубой между ДПС и ГЕРБ. В Драгиново ДПС издига за втори мандат Бисер Кафеджиев, а кандидат на ГЕРБ е Вихрен Хаджиев. Аналогична е ситуацията в Кръстава, където ДПС изправя Мустафа Узунов срещу Мустафа Еюпов, който няколко мандата е кмет от ЗНС, а сега вече е кандидат на ГЕРБ. В Рохлево претендентът на ДПС Мехмед Муса ще се бори срещу настоящия кмет Мустафа Пашалиев, издигнат сега от ГЕРБ.
В Грашево в битката влиза и кандидат на ЕНП - партията, с която на местния вот участва напусналият ДПС Касим Дал. Тук борбата ще е между Михаил Алкеев - бивш кмет на селото от БСП, а сега от ГЕРБ; настоящия кмет Асен Мастев от ДПС и Иван Мечкарски от ЕНП.
В Света Петка кандидатите са четирима: ДПС издига Али Тебер, Зелената партия - Мехмед Мандраджиев, МК “Заедно за Велинград” - Мустафа Шукри, а Милен Джиханов се явява като независим кандидат.
Двама ще спорят за кметския пост в Пашово: настоящият кмет Мустафа Бандьо от ДПС и Ахмед Мастев от МК “Заедно за Велинград”.
Единствено в Бирково ДПС не издига кандидат за кмет. Там в кметската битка се включват трима: Байрам Ахмед от МК “Заедно за Велинград”, сегашният кмет Мустафа Терзиев от БСП и Красимир Коруджиев от ГЕРБ.
В Абланица също ще спорят трима кандидат-кметове: настоящият кмет Светлин Мечов от ДПС, Муса Толупов от ГЕРБ и Гълъбин Мечкарски от МК “Заедно за Велинград”.
Тримата кандидати в Побит камък са: Красимир Перушински от БСП, Али Мустафа от ГЕРБ и Мехмед Толупов от ДПС.
Четирима са кандидат-кметовете в Медени поляни: Хурие Двуяк от МК “Заедно за Велинград”, Абдула Абдулах от ГЕРБ, Яшар Вурал от Зелена партия и Рефат Вехби от ДПС.
Така общо 34 претенденти ще се борят за 7 кметски места в отделните кметства. В 7 населени места от общината с под 350 жители няма да има пряк избор за кмет, а ще бъдат назначени кметски наместници: Бозево, Бутрево, Враненци, Горно Дъбево, Цветино, Чолаково и Юндола.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай