Велинград - online - Медали за Импулс от Сърбия 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Медали за Импулс от Сърбия
Публикувано 2011-10-04 08:28:32 от темпо

Клуб по спортни танци “Импулс” се завърна с 3 медала от Откритото първенство на Сърбия, което се проведе на 23-24 септември в Белград. Две двойки на клуба взеха участие в спортното мероприятие в категорията на юноши младша възраст, група бейзик: Кирил Забурдяев - Мартина Хулянова и Георги Кининчев - Яна Янушева. Първата двойка спечели второ и трето място съответно в многобоя и стандартните танци, а втората двойка завоюва един бронзов медал и едно пето място съответно в латиноамерикански танци и многобой.

Челните класирания на нашите две двойки изненадаха приятно старши треньора на клуба Петър Милчев, който сподели, че това е „едно добро начало” за тези състезатели и съответно допълни, че дават надежди за бъдещи още по-големи успехи. Треньорът отбеляза още, че трима от състезателите в тези двойки са от Ракитово и Костандово, което означавало, че талантите в спортните танци вече не са само от Велинград, но и от околните населени места.
През октомври Клуб по спортни танци “Импулс” ще проведе един семинар с професионалист от Италия с цел повишаване квалификацията на състезателите и едновременно с това подготовката ще бъде насочена към две състезания в края на месеца. На 29 октомври няколко двойки на клуба едновременно ще пътуват за Скопие и за Анкара, където ще се проведат Откритите първенства съответно на Македония и Турция. Особено интересно ще бъде участието в турската столица, където се очаква международното съревнование да бъде от най-висок ранг.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води