Велинград - online - Среща на млади европейски умове в Брюксел 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Среща на млади европейски умове в Брюксел
Публикувано 2011-10-04 08:31:49 от темпо

Тазгодишната среща на върха на европейските преподаватели от “Предприятие без граници“ се състоя в политическата столица на Европа - Брюксел, Белгия. Събитието имаше за цел да подобри знанията и уменията на учителите в сферата на бизнеса и предприемачеството, тласкайки ги към създаването на по-ефективни методи в обучението на младите европейски умове.
Срещата бе обсипана с множество презентации и семинари на различни теми, като създаването, координирането и растежа на малки компании чрез изграждането на международни партньорства.
Компаниите победители “Afreetrade” и “In Tour Europe” за наградата на “Accenture” и “Предприятие без граници“ за най-висок потенциал за 2010 и 2011 г. присъстваха като важни фигури по време на събитието. Двете ученически фирми представиха своите индивидуални презентации, служейки като пример за изграждането на стабилни съвместни предприятия. Българската компания “In Tour Bulgaria”, член на победителите за 2011 г. “In Tour Europe”, бе представена от своя президент Кристин Щерева заедно с номинираната за преподавател на годината на “Предприятие без граници“ Людмила Кьосова от СОУ “Васил Левски” Велинград.
Още през първата си година на работа по проекта “Предприятие без граници“ компанията на “In Tour Europe”, която се развиваше в кръга на алтернативния туризъм, пожъна огромен успех, свързвайки в едно България, Дания и Италия. Събитието на “Предприятие без граници“ несъмнено допринесе за изграждането на едно ново схващане у бъдещите поколения - да бъдем единни в многообразието.
Кристин Щерева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води