Велинград - online - Започнаха нарушенията в предизборната агитация 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Започнаха нарушенията в предизборната агитация
Публикувано 2011-10-04 09:08:44 от темпо

Първата седмица от стартиралата предизборна кампания във Велинград показа, че практиката от предишни избори с масови нарушения на правилата за поставяне на плакатите отново се шири с пълна сила. Партии, коалиции и кандидати лепят предизборни материали на места, където това не е разрешено и дават публичен пример за неспазване на закона и издадената кметска заповед.

Общинската избирателна комисия се произнесе и по първата жалба, подадена за поставяне на агитационни материали на непозволени за целта места. Тя бе подадена от Мария Димитрова, кандидат за общински съветник от листата на Общество за Нова България, и визира плакати на независимия кандидат за кмет на общината Иван Лебанов. ОИК отсъди, че жалбата е основателна, тъй като при проверка са констатирани плакати върху ел. табла, ел. стълбове, дървета, автобусни спирки и др. Комисията даде указания на изпълняващия функциите на кмет на общината Исмет Бабучи поставените в нарушение плакати да бъдат премахнати или иззети.
Това съвсем не е единственият случай, а с наближаването на изборите агитацията ще се засилва и можем безпогрешно да прогнозираме, че скоро от всяко дърво, ограда и стълб във Велинград ще греят ликове и призиви на партии и кандидати. Не че избирателят не е свикнал, но е редно тези, които обещават законност и ред, първи да дадат пример за тяхното спазване.
Недоволство и коментари сред велинградчани предизвикват и случаите на участието на деца и ученици в предизборни прояви, което е недопустимо от морална гледна точка.
Темпо









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай