Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.10.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.10.11
Публикувано 2011-10-04 09:13:03 от темпо

ПРЕДИЗБОРНО Благодарение на предизборната битка на 27 септември на велинградска сцена гостуваха певицата Марияна Попова и участници от нейния отбор в “Гласът на България”.


КРЪВНО Високо кръвно налягане на адвоката на екскмета Стоян Дулев отложи дело в Окръжен съд - Пазарджик от 30 септември за 12 октомври 2011 г. Обвиняеми по делото са Стоян Дулев и общинските служители Костадин Гелов и Георги Николов, а обвинението е за нанесени щети на общината за над 130 000 лева във връзка със строителни дейности през 2006 година.

СПОР Административният съд в Пазарджик остави без разглеждане жалбата на областния управител Дончо Баксанов срещу решението на Общински съвет - Ракитово за теглене на кредит от фонд “ФЛАГ”. Община Ракитово реши да поеме общински дълг, за да осигури съфинансирането по проект за енергийна ефективност в образователната инфраструктура. Според съда жалбата на областния управител е неоснователна, като решението може да се обжалва.

ПРЕВОЗ Само една фирма участва в конкурса за избор на обществен превозвач, обявен от община Ракитово. Конкурсът започна на 21 септември, а фирмата е “Сиси-Та” - София.

КАРА ТЕПЕ Дружеството за защита на Родопите - Велинград ще отбележи 99 години от Балканската война. Тържеството ще бъде на 5 октомври на Кара тепе, пред паметника, издигнат в памет на четата с войвода Иван Ботушанов, участвала във военните действия.

ЕКО-ЛАГЕР Ученическата компания към СОУ “Васил Левски” ще организира във Велинград първия международен еко-лагер. Участници в еко-лагера ще бъдат ученици, работещи по програмата “Джуниър Ачийвмънт”, от Испания, Румъния, Дания и Русия. Събитието ще се състои от 20 до 26 октомври 2011 г.

ЕВРОВИЗИЯ Вечерта на 2 октомври Мариам Маврова пя на българския финал на детската Евровизия, излъчени директно по БНТ. С песента “Чуден сън” талантливата 10-годишна велинградчанка се класира на трето място сред общо десетте финалисти.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола