Велинград - online - Искам да надграждам върху стабилни основи 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Искам да надграждам върху стабилни основи
Публикувано 2011-10-11 10:43:14 от темпо

Независимият кандидат за кмет на община Ракитово Емилия Еленкова откри своята кампания на 3 октомври. Още в началото тя обяви, че няма да организира шумни концерти, а ще се среща лично и ще разговаря с хората от всички възрастови и социални групи: “Искам да продължа да надграждам върху стабилните основни, който оставиха кметът Д. Андонов и моят баща А. Говедарски. През следващия 4-годишен период ще се опитаме да отговорим на всички потребности на хората. Отново сме си поставили амбициозни цели и заедно можем да ги осъществим, защото показахме, макар и за кратко, че общината може да се управлява успешно, заедно и в интерес на нейните жители”.

В бъдещата си работа Емилия Еленкова и нейният екип ще акцентират върху инфраструктурата, връщането на териториите на Цигов чарк, по -добро и по-качесвено водоснабдяване, продължавне на работата по спечелените проекти в областта на туризма и енергийната ефективност, социалните дейности, по-активната реклама на региона, подобряване на образователната инфраструктура, повече инвестици и увеличаване на броя на работните места.
Емилия Еленкова подчерта: “В тези избори участвам, за да печеля доверието на всички. Ние показахме, че макар и за частичен мандат, Община Ракитово спечели проекти за над 10 милиона лева, разкрити бяха над 200 работни места, вече работят дневни центрове за възрастни хора и деца, завишен бе контролът по сметосъбирането и извозването на отпадъците, по-ефективна и качествена стана работата и в общинското ВиК дружество. С подмяната на улични стълбове в общината вече работи по-ефективно и енергоспестяващо улично осветление. Едно от важните неща, които постигнаме през изминалите близо 2 години бе, че дадохме мотивация на младите хора да поискат да останат и да рабоят в нашата община и най-вече да видят, че тук има потенциал за развитие”.
Емилия Еленкова, която се бори за втори мандат, призова всичките си опоненти да водят кампаниите си без компромати и работата им да е в името на една цел - добруването на жителите на общината.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай