Велинград - online - РЗС щедри на критики и обещания 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

РЗС щедри на критики и обещания
Публикувано 2011-10-11 10:45:01 от темпо

На 5 октомври в читалище “Отец Паисий” РЗС представи кандидат-президентската си двойка доц. Атанас Семов и д-р Поля Станчева, кандидат-кмета за община Велинград Светла Томова и листата за общински съветници. Срещата започна с концерт, в който участваха местни таланти: ансамбъл “Чепино”, певецът Емил Шулев и танцьори от КСТ “Импулс”.

Светла Томова, която е единствената жена в битката за кметския стол, представи своята управленска програма, изградена върху опита й в ОА и като мениджър и призова Велинград да се събуди, а хората да не подценяват своя глас и да не предават нашия град.
“Времето на ГЕРБ свършва, нищо не може да ни спре в предизборния ангажимент да уволним проваленото управление на Бойко Борисов” - така започна изказването си доц. Атанас Семов. Неговата оценка за Велинград бе, че вместо витрина на балнеологията градът е витрина на балнеокорупцията. Основната причина за факта, че 20 години в България управляващите крадат, според Ат. Семов се корени в създадената от кръга на Андрей Луканов конституция, която узаконява правилата на грабежа. Затова и главната цел на РЗС е смяна на правилата с приемането на нова конституция. Доц. Семов бе изключително критичен към управлението на ГЕРБ и особено към вътрешния министър Цветан Цветанов и премиера Бойко Борисов. Накрая той повтори и личната си “мантра” образованието дъ бъде стратегически национален приоритет.
Лидерът на РЗС Яне Янев нарече изборите във Влеинград “битка на мафията” с уточнението, че този път дори част от софийската мафия е дошла да граби с пълни шепи. Г-н Янев направи персонални крайно отрицателни характеристики на част от кандидатите тук, противопоставяйки им кандидатите на РЗС като свестни и почтени хора. На велинградчани Яне Янев обеща, ако РЗС спечели местните избори, три неща: огромни инвестиции от Израел в СПА туризма, по 150 лева месечно за пенсионерите над 70 г. с пенсии под 200 лева и фонд за насърчаване на образованата раждаемост.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай