Велинград - online - Алексей Петров иска промяна на управлението и модела 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Алексей Петров иска промяна на управлението и модела
Публикувано 2011-10-17 21:47:46 от темпо

Под наслова “Мораториум върху партиите” кандидатът за президент Алексей Петров проведе среща с велинградчани вечерта на 15 октомври в читалище “Отец Паисий”. Според него на България е необходимо спешно да се спре управлението на ГЕРБ и да се промени моделът. С роботите за гласуване в Народното събрание ние не сме парламентарна република, каза Алексей Петров и подчерта, че в момента управлението се състои от един човек или максимум от човек и половина.

Кандидат-президентът постави акцент върху икономическите проблеми на малкия и среден бизнес, които се съсипват с високи банкови лихви, придружени от репресии, за да се запълни “дупката” в бюджета. 42-45 милиона седмично или 2-3 милиарда лева годишно се отклоняват от контрабанда и трябва да се компенсират, заяви Ал. Петров и попита кой покровителства свръхпечалбите на банките в България, каквито няма никъде в Европа.
По отношение на изборите за президент Алексей Петров изрази убеждението си, че Бойко Борисов не иска да има коректив в президентската институция, особено във външната политика, която по негово мнение е “предателска”.
Срещата протече в диалогичен стил, тъй като присъстващите имаха множество въпроси към кандидата. Първото питане бе как тълкува факта, че Делян Пеевски се кандидатира за общински съветник във Велинград. Алексей Петров го определи като “намерение за царуване” и за дообогатяване, но от велинградчани зависи дали ще го позволят.
В отговор на въпрос Ал. Петров коментира и взривяването на автомобила на журналиста Сашо Диков. Той настоя, че премиерът Бойко Борисов е длъжен да каже на обществото кой е авторът на взрива, след като на петата минута е назовал име пред собственика на Канал 3. Изрази и съмнение за режисура, подобна на случая в Катуница, където “цар Борисов бе дал роля на цар Киро”.
От залата прозвуча и питане за ареста на Ал. Петров и кое от обвиненията срещу него е вярно. Той отговори, че ако този арест бе успял да докаже, че е “октоподът на прехода”, то тогава политици от всички партии биха си измили с него ръцете за криминалния преход в България.
На въпрос кога и дали ще разкрие факти от миналото на премиера, Ал. Петров отговори, че безкрайно не уважава Бойко Борисов, но уважава институцията премиер и затова ще запази коректния тон в предизборната кампания.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води