Велинград - online - Дефилето остава затворено до средата на ноември? 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Дефилето остава затворено до средата на ноември?
Публикувано 2011-10-25 08:09:33 от темпо

Ремонтът на участъка Велинград - Варвара вероятно ще продължи до средата на ноември, като дотогава пътят ще остане затворен за движение. Отсечката трябваше да бъде отворена на 30 октомври, но изпълнителите на проекта от българо-португалския консорциум “Лена-Галчев” са поискали удължаване на срока до 10 ноември 2011 г. Агенция “Пътна инфраструктура” все още разглежда молбата за по-дългия срок, но се очаква да даде разрешение.

По дефилето на река Чепинска фирмата трябва да приключи работата с бетоновите работи по подпорните стени и конзоли и да закърпи асфалта. Демонтираните мантинели трябва да бъдат поставени, а по конзолите да се сложат предпазни огради. По мостовете също е необходимо да се положи временен асфалт, огради и парапети. На моста на 14-тия километър, чието разширение е сред най-сложните елементи от ремонта, трябва да приключи отливането на тротоарни блокове, да се монтират предпазни огради и да се положи временен асфалт.
Същите дейности трябва да бъдат извършени и в участъка Велинград - Юндола, за да може пътят да бъде обезопасен за движение при зимни условия.
Припомняме, че срокът за цялостния ремонт на пътя от Церово до Юндола е 2 години и проектът трябва да приключи през октомври 2012 г.
Все още не са готови мостовете на Варвара и Звъничево, така че участъкът между двете села не е отворен за движение. И за тях срокът от 30 октомври се очаква да бъде удължен до 10-15 ноември 2011 г.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води