Велинград - online - Ангел Даскалов: Търсим не партийна, а обществена подкрепа 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ангел Даскалов: Търсим не партийна, а обществена подкрепа
Публикувано 2011-10-25 08:11:27 от темпо

- Г-н Даскалов, доволен ли сте от резултатите, които постигна ГЕРБ в община Велинград?
- Разбира се! В кметствата ние печелим още на първи тур 5 кметски места и нашите кандидати ще участват в два балотажа. Това е много добър резултат, особено в район, където традиционно печели ДПС. Този резултат бе постигнат благодарение на нашата последователна работа в населените места. Във Велинград също повишаваме резултатите си в сравнение с изборите през 2007 г.
Резултатите щяха да бъдат още по-добри, ако за времето, когато бях народен представител, бяхме успели да дадем достатъчна гласност на това, което реално сме свършили и допринесли за града.
- На какво отдавате по-високите резултати?
- Работата на правителството на ГЕРБ оказва положително влияние. Аз съм част от екипа и политиката на ГЕРБ, а хората отчитат това, което правим. Безспорно по-високите резултати се дължат на труда на всички, които са ангажирани в нашата кампания. Самата кампания бих определил като позитивна и смятам, че сме били коректни. Това също повлия положително върху нашите резултати.
- Печелите доста гласове в кметствата - очаквате ли още повече бюлетини оттам на втория тур и ще търсите ли подкрепа от ДПС?
- За момента не сме водили никакви преговори с никого за бъдещи коалиции. Очакваме още по-голяма подкрепа, защото смятаме, че хората ще ни подкрепят - търсим не толкова партийна, колкото обществена подкрепа. Вероятно ще направим срещи с почти всички кандидати. Сега е моментът партийните различия да бъдат загърбени в името на голямата цел - кмет на Велинград и развитие на общината.
- Очаквате ли оспорван балотаж и Иван Лебанов ли бе основният ви опонент в кметската битка, при положение, че ГЕРБ има заместник-кмет в неговия екип?
- Практиката показва, че на балотаж избирателната активност се покачва и очаквам тя да бъде по-висока. На въпроса за основния опонент - не съм подценявал нито един от канидат-кметовете, защото всеки има своите шансове и възможности. Искам да благодаря на всички избиратели, които ни подкрепиха на първия тур, на органите на реда, на Общинска администрация и ОИК за организацията на изборния процес. Благодаря и на опонентите си за толерантната кампания, която действително бе проведена в община Велинград.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай