Велинград - online - ОБРЪЩЕНИЕ към ГРАЖДАНИТЕ на ОБЩИНА ВЕЛИНГРАД от ИВАН ГЕОРГИЕВ ЛЕБАНОВ, НЕЗАВИСИМ 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ОБРЪЩЕНИЕ към ГРАЖДАНИТЕ на ОБЩИНА ВЕЛИНГРАД от ИВАН ГЕОРГИЕВ ЛЕБАНОВ, НЕЗАВИСИМ
Публикувано 2011-10-25 08:12:39 от темпо

Уважаеми съграждани,
Скъпи приятели,
Искам да благодаря на всички, които в неделя не бяхте безразлични към бъдещето на община Велинград и давайки гласа си, честно и отговорно заявихте своята позиция.
Живеем в трудно време, време на икономически затруднения, ниски доходи, безработица и всеки ден е битка за оцеляване. Отговорност на всеки политик е да даде всичко от себе си, да не щади усилия и време, за да защити интересите на хората - за едно по-добро бъдеще и достоен живот.

Предизборната кампания не беше лека за нито един от нас - кандидатите за кметове на Община Велинград, особено за мен като човек, който бе начело на общината в последните четири години. Затова бих искал да благодаря от сърце на всички, които за пореден път ме подкрепихте и заедно стигнахме дотук - до финалната права! Искам да ви уверя, че никоя битка не се печели самостоятелно, а благодарение на подкрепата на хората, които стоят зад теб! Затова сега се обръщам към вас с благодарност за доверието, което ми оказахте, но и с молба да довършим започнатото!
През цялото време аз водих миролюбива кампания, в която исках да да спечеля гласовете на съгражданите си не на базата на “омаскаряването” на опонентите ми, а на основата на това, което направих за града и общината през последните четири години.
За съжаление, за някои от опонентите ми кампанията се превърна в нечиста политическа игра. За конкретни кандидати тя започна преди повече от година като срещу мен не спряха да “валят” жалби до държавни институции, които не престанаха да идват на проверки в Общината. Целта бе да се прекъсне изпълнението на проектите по европейските програми, по които ние работим упорито през последния мандат. Въпреки това аз и екипът ми успяхме да се преборим и сега жителите на Велинград се радват на едни от най-красивите паркове в страната! А вие доказахте, че оценявате това, за което се борихме с моя екип ! За мен е ясно, че онова, което постигнахме, не е било напразно, защото с вота си вие ми дадохте шанса да се боря отново да бъда кмет на всички жители на Община Велинград!
Къде ли не писаха и не говориха неистини за мен опонентите ми?! Но аз уважавам желанието на всеки да се пребори за кметския стол, който не е толкова удобен, както илюзорно си мислят някои кандидати за кмет на Община Велинград! Затова аз не отвърнах на злобата със злоба - смятам, че подобно отношение е грозно и несправедливо спрямо избирателя! Затова най-отговорно заявявам, че ще продължа да водя положителна кампания! Винаги съм знаел, че велиградчани не могат да бъдат манипулирани така евтино и популистки! И вие, скъпи съграждани от всички краища на общината, го доказахте за пореден път!
Мен ме е грижа за всеки един от вас, за Велинград и винаги съм се ръководел от това да защитавам интересите на общината и жителите й. Затова с моя екип се преборихме за баните, за минералната вода, срещу високото застрояване, върнахме езерото Клептуза на велинградчани! Аз не позволих и няма да позволя бизнес интересите на шепа хора да застрашават интересите на мнозинството от моите съграждани!
Бих искал да призова жителите на Община Велинград, когато отиват към тъмната стаичка, да си припомнят колко улици асфалтирахме, колко проекти по европейските програми осъществихме, колко чешмички бликнаха и се родиха за живот след години на забрава! Не остана нито едно населено място, в което да не е направено нещо - улици, канализации и водопроводи! И това е така, защото за мен и моя екип бяха важни всички населени места, всеки един от вас!
Работата на един кмет не е лесна, тя не се изразява в парадност, както смятат някои мои опоненти, а в задълбочена, сериозна и отговорна работа! Аз съзнавам, че има по какво още да се работи, какво още да се направи и затова се кандидатирах за втори мандат - трябва да завърша започнатото и да осъществя това, което имам като визия за Община Велинград и нейните жители!
Ако отново ми гласувате доверие като кмет на Община Велинград поемам ангажимент да не забравям три неща:
- Че съм избран от хората
- Че ще работя за хората
- И ще управляваме заедно
Уважаеми жители на Община Велинград, Ще разчитам на вашето доверие и на 30 октомври. Не стойте безучастни и не позволявайте друг да решава вместо вас бъдещето на родния град и общината! Гласувайте!
Община Велинград го заслужава !
“Аз искам винаги да е така:
когато времето въпрос задава,
да вдигне всеки по една ръка
наместо две, които се предават!”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай