Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.10.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.10.11
Публикувано 2011-10-25 08:29:06 от темпо

ПАРКОВЕ На 18 октомври започна проверката по проекта за парковете във Велинград от Държавна приемателна комисия. Комисията щателно провери качеството на изпълнените строителни дейности и документацията към тях. Тя ще даде становище в 10-дневен срок, от което зависи издаването на разрешително за ползването на обектите. След това контрол по изпълнението на проекта ще извърши и финасиращият орган - Оперативна програма “Регионално развитие”.


ВОДА В предизбората седмица жителите на Каменица отново останаха без вода за повече от 12 часа. От общината информираха, че причината е ремонт, извършван от НЕК “Язовири и каскади” - Батак, за който обаче общинската фирма “ВКТВ” не била предварително информирана. След сигнал от “ВКТВ” до генералния директор на НЕК ремонтът е прекратен, а водоподаването - възстановено.

МУЗЕЙ На 20 октомври в Ракитово бе открита музейната сбирка, която от години търсеше своя нов дом, след като сградата на музея бе реституирана. Музейната сбирка вече е експонирана в сградата на бившето АПК и е отворена за посетители.

ПРОЕКТ СОУ “Васил Левски” спечели проект по програмата “Коменски” съвместно с училище от италианския град Понтадера. Стойността на финансирането е 20 000 евро, които са предназначени за двустранен обмен между двете школа: през пролетта на 2012 г. 20 ученици от СОУ “В. Левски” ще пътуват за Италия, а през есента ще посрещнат гости от Понтадера във Велинград.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води