Велинград - online - Маргарита Попова: Ще издърпаме кораба на държавата 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Маргарита Попова: Ще издърпаме кораба на държавата
Публикувано 2011-11-01 08:39:11 от темпо

Маргарита Попова затвори кръга: тя започна кампанията си за вицепрезидент от Велинград и я завърши пак в родния си град. На 27 октомври голямата зала на общината бе препълнена с велинградчани, пред които г-жа Попова заяви готовността си заедно с Росен Плевнелиев да “издърпат кораба” на засегната от икономическа криза България.

Тя определи кампанията на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ като човеколюбива, с честна позиция към хората - без неосъществими обещания, без конфронтация, без пазарене. Като президент и вицепрезидент Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще се стремят да бъдат истински лидери на нацията, да съберат на едно място и постигнат синхрон между всички институции в страната. В политиката никой до никъде не е стигнал със злоба, компромати и завист, затова са заложили на интелигентна и толерантна кампания.
Не може всеки път да започваме отначало, трябва да се определят приоритетите на България и те да се следват, а не да се сменят на всеки 4 години. На хората им дойде до гуша от статуквото и от прехода, който не създава усещане за справедливост, подчерта М. Попова. Според нея сега най-голямата опасност за България е върху икономическата криза да се насложи и политическа такава. “Аз и Росен няма да допуснем дестабилизация на държавата. Пет пари не струват реформите, ако не опазим стабилността на България и повторим гръцкия вариант”, каза г-жа Попова и припомни кризата от 1996 г. Тя подчерта още, че не делят хората по политически признак и ще работят за всички българи.
Велинградчани зададоха доста въпроси, като обичайно най-активна беше председателката на Инициативния комитет “Да поработим за Велинград” София Ключкова. Изненадващо Маргарита Попова пожела да се запише в гражданския комитет и да помага в неговите инициативи.
В срещата участва и кандидат-кметът от ГЕРБ Ангел Даскалов, към когото също имаше поредица от въпроси за бъдещето на Клептуза, безработицата, баните, лошото състояние на пътищата в крайните квартали, проблемите с недостига и качеството на водата, недостатъчния контрол по изпълнението на проектите.
Заключителните думи на Маргарита Попова бяха за младите хора: “Нека пътуват и учат по света, но ако искат да се върнат в България, да знаят, че тук имат реализация”. За да стане това, заедно с Росен Плевнелиев обмислят създаване на фонд за иновации, чрез който държавата да подпомага финансово млади и кадърни българи.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води