Велинград - online - ТЕМПО КОМЕНТАР: Избрани и неизбрани кандидати, запретнете ръкави и почистете! 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ТЕМПО КОМЕНТАР: Избрани и неизбрани кандидати, запретнете ръкави и почистете!
Публикувано 2011-11-08 08:52:56 от темпо

Свикнали сме седмици и месеци след избори от дървета, огради и стени кандидати за власт да продължават да ни призовават да изберем точно тях. В интерес на истината, този път поне в центъра на Велинград предизборните плакати в голямата си част бяха свалени по-бързо от обичайно. Първо изчезнаха от витрините на търговските обекти, след това бяха махнати билбордовете, за които се плаща, а върху част от предизборните агитационни материали вече са разлепени други - за театър, за цирк и други подобни мероприятия, които по ирония на съдбата заменят изборите.

Съвсем друга е обаче картинката на общинския Кооперативен пазар и на оградата на Централния минерален плаж откъм улица “Лиляна Димитрова”, приличащи буквално на позабравените агит-табла от минали времена. Общината трябва да отчете грешката си, че разреши лепенето на плакати по обекти, които са публична общинска собственост и да се поучи от опита на съседите от Ракитово, където това бе забранено.
Общината трябва да направи и още нещо, което не се е случвало през годините: да глоби партиите и кандидатите, които не са спазили закона и в срок от 3 дни след изборите не са почистили предизборните си материали. Явно не става само с добра воля и подканяне или се получава нещо като това на снимката - плакатите са свалени от автобусната спирка, но целият боклук си стои и чака пак някой друг да почисти.
Със сигурност гражданите, подложени на масирана агитация през последния месец, ще одобрят “твърда ръка” спрямо нарушителите. Изискването за спазване на закона - в конкретния случай за почистване на плакатите, стои с още по-голяма сила пред избраните да ни управляват. Очакваме от тях да запретнат ръкави и да почистят, за да тръгнат на чисто новите им управленски дела.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България