Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.11.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.11.11
Публикувано 2011-11-08 09:01:30 от темпо

ХРАНИ От 3 ноември започна раздаването на хранителни продукти от поредния транш, осигурен от Европейския съюз за социално слаби хора в България. В пункта пред Общинския детски комплекс пакети с брашно, ориз, лозови сарми, спагети, грис, нишесте и вафли ще получат лица, които са одобрени за енергийни помощи, а също майки и осиновителки с месечни добавки за отглеждане на деца с увреждания. Помощите се получават срещу лична карта и подпис, араздаването ще продължи до 22 ноември 2011 г.


БУДИТЕЛИ Денят на народните будители 1 ноември бе отбелязан във Велинград на мястото в кв. Каменица, където е било създаденото първото класно училище. Врид кметът Валентина Цветанова произнесе слово за пазителите на българщината. На паметната плоча, поставена по инициатива на местното Дружество за защита на Родопите, цветя поднесоха Общинска администрация, БСП, читалище “Васил Левски”, ОУ “Христо Ботев”, Историческият музей, Клубът на пенсионерите от Каменица, дружба “Родина”, Дружество за защита на Родопите и граждани.

МЕБЕЛИ По покана на Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост велинградската Професионална гимназия по дървообработване “Иван Вазов” участва със свой щанд в специализираната изложба “Светът на мебелите” в столицата. За поредна година нашата гимназия е единственото средно професионално училище от страната, което се представя на изложбата в Интер-Експо център.

ТЕАТЪР Ямболският драматичен театър “Невена Коканова” гостува за пореден път на сцената на читалище “Отец Паисий” във Велинград. На 3 ноември гостите представиха винаги актуалните “Чичовци” на Иван Вазов.

ОРКЕСТЪР Турнето на Представителният духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев” в съседна Турция не се състоя. Оркестърът имаше покани от градовете Къркларели и Бабаески, с които поддържа традиционно добри отношения. Но заради тежкото земетресение с човешки жертви турските власти отмениха всички празнични прояви.

РЕВЮ Сдружението на велинградските жени “Нежна сила” организира модно ревю. На 12 ноември в ресторанта на хотел “Здравец”, който е партньор на проявата, ще бъдат представени бутикови облекла с марка “Мариам”.

ПРОВЕРКИ Комисията за защита на потребителите от тази седмица започва проверки в туристическите хижи и спални в област Пазарджик. Ще се проверяват и заведенията за хранене към този вид туристически обекти. Преди 8 декември и коледно-новогодишните празници от комисията ще контролират и обявяването на цените в хотелите.

ХЕЛОУИН Деца от различни възрасти отбелязаха празника на вси светии Хелоуин вечерта на 31 октомври. Във Велинград център на карнавалните тържества бе Общинският детски комплекс.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България