Велинград - online - “Нежна сила” представи първата модна колекция с марка “Мариам” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Нежна сила” представи първата модна колекция с марка “Мариам”
Публикувано 2011-11-14 22:28:01 от темпо

Има много дизайнери на дрехи и много дизайнери на торти. Но колко често се случва специалист в областта на сладкарството да е също толкова добър в областта на модата? Във Велинград това се случи: Цанка Баташка, чийто усет за красота познаваме от тортите и сладкарските изделия с марка “Мариам”, показа и първата си модна колекция от облекла със същата марка.

Ревюто се състоя вечерта на 12 ноември 2011 г. в ресторанта на хотел “Здравец”. Идеята за модната фиеста бе на сдружението на велинградските жени “Нежна сила”. Преди 2 години дамите от сдружението събраха смелост и направиха първото ревю-дефиле, в което те изиграха главните роли на манекенки. Опитът им помогна да се справят и този път.
Председателката на сдружението Росица Лебанова подчерта, че целта на “Нежна сила” е да подкрепя млади хора със собствена, нова визия и затова благодари на Цанка Баташка за съвместната проява. Благодарност бе отправена и към хотел “Здравец” за съдействието при провеждане на ревюто.
В ролята на професионални манекенки, представящи колекцията на “Мариам”, отново влязоха жени от сдружението. Този път в ревюто се включиха и млади момичета, тъй като голяма част от облеклата Цанка Баташка е създала именно за тях.
Водещата на ревюто Жанет Бардарска разказа как се е родила идеята за създаване на модна линия “Мариам”, за чиято реализация на Цанка помагат Добринка Раянлиева - професионална шивачка с 32-годишен опит от Пловдив и Нина Дамянова от Велинград. Арт облеклата се шият от коприна, трико, памук, сатен, тафта, дантела, вълна, изкуствена кожа с материали от Италия. Отличителен белег са искрящите цветове, рисуваната коприна и бродерията.
Манекенките направиха 4 дефилета с различни тоалети и бяха бурно аплодирани - и за красивите дрехи, и за смелостта да превземат модния подиум. В арт фиестата се включиха със свои изпълнения вокалната група “Караоке”, музикалната школа “Звънче” и певицата Костадинка Стоянова.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води