Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.11.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.11.11
Публикувано 2011-11-14 22:36:57 от темпо

ДЕФИЛЕ След тримесечно затваряне за ремонт пътната отсечка Велинград - Варвара бе отворена. Спазен бе поставеният от Аенция “Пътна инфраструктура” срок 10 ноември 2011 г. и вечерта в четвъртък движението по дефилето бе разрешено. Трите моста, заради които се наложи затварянето, са изградени и асфалтирани, но догодина ще се наложи допълнително поставяне на хидроизолация. На няколко места все още не са поставени мантинели и шофьорите трябва да карат с повишено внимание. Ремонтът на дефилето ще продължи напролет, а крайният срок за приключване на проекта е октомври 2012 г.


ДЕЛА В Административния съд в Пазарджик продължават делата по жалби във връзка с местните избори в община Велинград. На 9 ноември съдът прекрати делото и остави без разглеждане жалбата на независимия кандидат за кмет на Света Петка М. Джиханов. На 11 ноември започна делото по жалба на ДПС срещу решението за избор на съветници. Искането за ръчно броене на бюлетините бе отхвърлено от съда, тъй като в нито един протокол на СИК няма отразени спорове или възражения от застъпници. Друг състав на съда остави без разглеждане искането за повторно преброяване от страна на кандадат-кмета на ДПС Андрей Премянов, тъй като жалбата му не отговаря на изискванията. На 8 ноември бе образувано ново дело по жалба на А. Премянов, с което той оспорва решението за избор на кмет на община Велинград. Това дело ще се гледа на 15 ноември 2011 г.

ЗИМА За 8 декември е насрочено провеждането на малка обществена поръчка за всички дейности по зимното поддържане и снегопочистване на общинската пътна мрежа на Велинград. Процедурата е открит конкурс, а предимство ще има фирмата, предложила най-ниска цена. Прогнозната стойност на поръчката е 72 000 лева. Фирмата-изпълнител ще поеме зимното поддържане на общинската пътна мрежа (без градската част) за времето от 1 януари до 31 декември 2012 година.

ОТОПЛЕНИЕ Изтича срокът за подаване на молби за целева помощ за отопление. В община Велинград молби са подали 4495 социално слаби, а в община Ракитово техният брой е 1417. Повечето хора предпочитат да получават помощта в пари.

МОСТ Басейнова дирекция - Пловдив откри процедура за издаване на разрешително за ползване на воден обект на река Дрянов дол. Целта е построяване на мост над реката при километър 24 по пътя в землището на Ракитово.

ГЛОБИ Районен съд - Велинград наложи поредните парични санкции заради хулигански прояви. С 250 лева глоба бе наказан В. К., който на 5 ноември е предизвикал скандал в заведение в центъра на града. По 200 лева ще платят К. Т., на 26 г. и А. Д., на 30 г. заради скандал и сбиване на 14 ноември на площад “Македония” в кв. Чепино.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води