Велинград - online - Клубовете номинират най-добрите за “Спортист на годината” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Клубовете номинират най-добрите за “Спортист на годината”
Публикувано 2011-11-29 08:37:53 от темпо

За 29 ноември общината насрочи първата среща във връзка с тазгодишната класация “Спортист на годината 2011”. През 2010 г. вместо традиционната класация се проведе Бал на спортистите, но сега общинското ръководство е решило отново да се върне към познатия формат с определяне на десетте най-добри спортисти на общината.

Голяма част от спортните клубове вече са дали своите предложения с имената на състезатели, постигнали високи спортни резулати през изтичащата година:
ПК “Белмекен” номинира Вангелина Драганова, която е без конкуренция с 23-то място в дисциплината 50 м бруст на европейско първенство, два сребърни медала от Балканско първенство, държавен шампион на 50, 100 и 200 м бруст за жени и девойки старша възраст, 4-то място в международен турнир в Гърция за жени. Другите състезатели, номинирани от клуба, са Радина Попова - държавен шампион на 50 м св. стил и златен медалист от турнирите “Замората” и “Открий себе си” и Гергана Паскова - държавен шампион на 50 м бътерфлай и бронзова медалистка на 100 м бътерфлай и 100 м св. стил.
ПК “Чепинец” отличава като най-успешни свои състезатели през 2011 г.: Ангел Станчев - бронзов медалист на 50 м. бруст от държавно първенство, Емилиян Деспотски - бронзов медалист на 50 м. бруст от държавно първенство и Василена Белева, донесла златен медал на 50 м. бруст от национален турнир.
ТМ “Мотоспорт” номинира за участие в класацията “Спортист на годината 2011” Антон Тонев, завоювал първо, второ и трето място в републиканския шампионат и първо място в крайното класиране; Георги Маринов и Красимир Механджийски, постигнали по две първи места от европейско и първо и второ място в републиканско първенство, които им отреждат второ място в крайното класиране за техния състезателен клас.
СК “Атлас” нарежда сред най-добрите спортисти: Васка Благоева - национален състезател с два златни, един сребърен и един бронзов медал от републиканско първенство и пето място в международния старт за купа “Сивен”; Любчо Папарков - сребърен медалист от държавен шампионат и трети за купа “Сивен”; Цветелина Павлова - бронзов медалист от републиканско първенство и шесто място за купа “Сивен”.
Предложенията на СК “Бойни изкуства” са: Йордан Герасимов - държавен шампион при мъжете, Мариана Чолакова - сребърна медалистка от републиканското първенство и Богомир Александров - шампион от републиканското първенство.
От СК “Чепинец” са излъчили тримата най-добри баскетболисти: Йордан Коцев, Васко Якимов и Стоян Дамянов.
Очакват се и номинациите на останалите спортни клубове. По предварителна информация този път най-добрите футболисти на годината, за които обичайно се правеше отделна класация, ще бъдат излъчени от ръководството и спонсорите на ФК “Чепинец”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води